Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο Ολυμπιακός στην ΕΕ της ΕΠΟ!

Από thesspors.gr:Έφαγε τα μούτρα του ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τ. Αγραφιώτης στην ΕΕ της ΕΠΟ, λίγες ημέρες μετά την επιστολή που έστειλαν οι «ερυθρόλευκοι» στις FIFA/UEFA κατά της τη ΕΠΟ, της ΚΕΔ και του προέδρου της Μέλο Περέιρα.
Πηγή: thessports.gr
Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο Ολυμπιακός στην ΕΕ της ΕΠΟ!

Αφότου ο εκπρόσωπος της FIFA Λούκα Νικόλα ολοκλήρωσε την πρωτολογία του στην οποία αναφέρθηκε στην αυτονομία και στην ανεξαρτησία της ΚΕΔ και υπογράμμισε την εμπιστοσύνη που υπάρχει από τις FIFA / UEFA, o αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού πήρε το λόγο και ρώτησε τον εκπρόσωπο της FIFA αν η εμπιστοσύνη είναι προς την ΚΕΔ ως θεσμό ή είναι προς τα πρόσωπα που την απαρτίζουν διότι όπως επισήμανε «υπάρχουν πολλές αμφιβολίες στην Ελλάδα για το πρόσωπο του κ. Περέιρα».

Η απάντηση του Λόυκα Νικόλα ήταν αφοπλιστική: «Εμπιστευόμαστε πλήρως και στηρίζουμε τα τρία μέλη της ΚΕΔ, Περέιρα, Μαρίν και Λιντμπεργκ στο δύσκολο έργο που έχουν στην Ελλάδα».

Μετά από αυτήν την απάντηση – άδειασμα στον Αγραφιώτη, που δείχνει πώς αξιολογούν στη FIFA τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού, ο αντιπρόεδρός του, δεν έθιξε ξανά θέμα που να σχετίζεται με το περιεχόμενο των επιστολών.

Διαβάστε ακόμη...