Τσεκάρει Βαν Ντάικ ο ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com : Όπως έχει γίνει γνωστό οι Κουβανοί Άλμπο και Σαντοβάλ δεν αποτελούν πλέον μέλη του «ασπρόμαυρου» ρόστερ εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς τους, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε αναζήτηση νέου διαγωνίου.
Πηγή: inpaok.com
Τσεκάρει Βαν Ντάικ ο ΠΑΟΚ!

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων βρίσκεται και ο 35χρονος Ολλανδός Κάι Βαν Ντάικ 215 εκατοστών που καλείται να πάρει την ομάδα στις πλάτες του.

Ο έμπειρος διαγώνιος είναι διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας και έχει αγωνιστεί σε Ολλανδία, Βέλγιο, Ιταλία (Λορέτο , Μολφέτα και Τρεντίνο), Πολωνία και Τουρκία, επίσης έχει στεφθεί και ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης το 2008.

Τη σεζόν 2010-2011 ο Βαν Ντάικ στέφθηκε πρωταθλητής και Κυπελλούχος με τη Λουμπλιάνα. Το 2014 έφυγε από την Τρεντίνο για λογαριασμό της Ζάκσα ενώ ένα χρόνο μετά μετακόμισε στη Τουρκικά Ζιράτ Άνκαρα και αμέσως μετά στο Ιράν στην Πεικάν Τεχεράνης.
Πέρυσι ο Βαν Ντάικ αγωνίστηκε μέχρι τον Μάρτιο στην Έμμα Βίλας Σιέννα (Α2 Ολλανδίας).

Ο Δικέφαλος βέβαια εξετάζει και άλλες περιπτώσεις διαγωνίων και κινείται ήδη για την αγορά ενός έμπειρου παίκτη.Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα δουν πιο… ζεστά τα μεταγραφικά μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμη...