Οι κλήσεις και το πρόγραμμα των Διεθνών

Από acpaok.gr: Το acpaok.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά τις κλήσεις αλλά και το πρόγραμμα των Διεθνών του τμήματος χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου μας.
Πηγή: acpaok.gr
Οι κλήσεις και το πρόγραμμα των Διεθνών

Στις προπονήσεις του Βόρειου κλιμακίου της Εθνικής Ομάδας Γυναικών θα συμμετάσχουν οι: Αναστασία Παναγιωτίδου, Βάσια Γκάτζιου, Αγνή Ζυγούρα, Εμμανουέλα Τσικνάκη, Μαρία Χατζηπαρασίδου, Αθηνά Κωστοπούλου, Ευγενία Σαμολαδά και Λένα Μούρνου. Οι προπονήσεις του βορείου κλιμακίου ορίστηκαν για την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου και ώρες 10:00-12:00 & 19:00-21:00 και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου και ώρες 10:00-12:00 & 18:00-20:00.

Η Teja Ferfolja, θα είναι στην αποστολή της Εθνικής Σλοβενίας, για τους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Η έμπειρη πίβοτ του ΠΑΟΚ, θα συμμετάσχει σε πρώτη φάση σε Διεθνές τουρνουά στο Τόκιο από τις 21 μέχρι και τις 24 Νοεμβρίου, αντιμετωπίζοντας τις Ιαπωνία, Βραζιλία και Γαλλία. Η προκριματική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ξεκινά στις 30 Νοεμβρίου, με την Εθνική Σλοβενίας να κάνει «πρεμιέρα» απέναντι στην πανίσχυρη Ολλανδία. Η Σλοβενία βρίσκεται στον πρώτο όμιλο και τα τεθεί αντιμέτωπη με τις Ολλανδία, Νορβηγία, Ανγκόλα, Κούβα, Σερβία.

Η Marija Nikolic, θα ακολουθήσει την αποστολή των Σκοπίων, σε Διεθνές τουρνουά στην Αντάλια της Τουρκίας, στο οποίο θα συμμετάσχουν η Ιταλία, το Κόσοβο, η α' ομάδας της Τουρκίας καθώς και η β'.

Διαβάστε ακόμη...