Κούτσιας: Το super ταλέντο του ΠΑΟΚ!

Απο inpaok.com: Ο 15χρονος επιθετικός κάνει μαγικά πράγματα
Πηγή: inpaok.com
Κούτσιας: Το super ταλέντο του ΠΑΟΚ!

Ο νεαρός επιθετικός Γιώργος Κούτσιας του ΠΑΟΚ είναι το μεγαλύτερο ταλέντο στην ηλικία του στην Ελλάδα και έχει προκαλέσει ήδη μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομά του και στο εξωτερικό, παρότι είναι μόλις 15,5 ετών.

Πριν λίγες μέρες μπήκε αλλαγή στην Εθνική Παίδων (Κ17) στο 62' και με δύο δικά του γκολ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κέρδισε με 2-0 τη Γερμανία και την άφησε έξω από την Elite Round του Euro 2020, παίρνοντας παράλληλα αυτή την πρόκριση.

Ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ είχε σκοράρει και στο 6-1 επί του Αζερμπαϊτζάν αλλά και στο 5-1 επί του Καζακστάν.

WHO IS WHO

Ο Γιώργος Κούτσιας είναι γεννημένος στις 8 Φεβρουαρίου του 2004. Έχει ύψος 1,78μ. και στον ΠΑΟΚ βρίσκεται από το 2012 όταν ήταν 8 ετών. Πριν έπαιζε στον Τηλέμαχο Αλεξάνδρεια.

Πρόκειται για έναν δεινό σκόρερ, ο οποίος έχει ηγετική παρουσία μέσα στο γήπεδο. Είναι ένα Δυνατό και γρήγορο παιδί, με ευστροφία και φοβερή αντίληψη, ενώ χαρακτηρίζεται από την πολύ καλή αίσθηση του γκολ που διαθέτει, καθώς και τα εξαιρετικά τελειώματα. Έχει υψηλή τεχνική, ηγετικά χαρακτηριστικά και είναι διεθνής.

Ζει στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ και κάθε χρόνο προκαλεί όλο και μεγαλύτερο θόρυβο με τις εμφανίσεις του.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ MVP ΜΕ ΤΗΝ Κ15

Πέρυσι (σεζόν 2018-19) οδήγησε την ομάδα Νέων Κ15 του ΠΑΟΚ αήττητη (με ρεκόρ 17 νίκες και μια ισοπαλία σε 18 αγώνες!) στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Super League έχοντας συνολικά 26 γκολ και 4 ασίστ σε λιγότερα από 20 ματς!

Έβαλε γκολ στον ημιτελικό του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό (ανατροπή και νίκη με 2-1), έβαλε άλλα δύο γκολ στον τελικό με τον Άρη (νίκη με 3-1) και αναδείχθηκε πανάξια MVP της διοργάνωσης.

 

 

ΑΛΜΑ ΣΤΗΝ Κ19

Φέτος πήδηξε από την Κ15 στην Κ19!

Έχει παίξει δύο ματς με την Κ17 (πέτυχε και ένα γκολ σε 168 λεπτά συμμετοχής), αλλά είναι στις αποστολές της Κ19 του Γκαρσία (παρότι είναι γεννημένος το 2004!) και έχει αγωνιστεί σε 9 ματς (ως αλλαγή) συνολικά 172 λεπτά, πετυχαίνοντας και ένα γκολ, στο 0-3 στην Κρήτη με τον ΟΦΗ στις 9 Νοεμβρίου.

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Ο νεαρός επιθετικός είχε αρχίσει να ξεχωρίζει από ακόμη πιο μικρή ηλικία...

Τον Μάρτιο του 2016 ο Γιώργος Κούτσιας ήταν MVP του διεθνούς τουρνουά «Marc Overmars» στην Ολλανδία, το οποίο κατέκτησε με την ομάδα Κ12 του ΠΑΟΚ αήττητος και με συνολική συγκομιδή 22-1 γκολ!

Στον τελικό ο Δικέφαλος κέρδισε 6-5 στα πέναλτι την Άλκμααρ (ο κανονικός αγώνας έληξε 0-0), ενώ πιο πριν είχε κερδίσει 3-1 την Αϊντχόβεν, 3-0 την Έβερτον, 3-0 την Γκενκ, 6-0 την Έπε, 3-0 τη Μάλμε και 4-0 τη Φίτεσε.

Ένα χρόνο μετά, τον Μάιο του 2017, ο Γιώργος Κούτσιας οδήγησε την Κ13 του ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του διεθνούς τουρνουά «Lennart Johansson Academy Trophy» στη Σουηδία.

Ο νεαρός επιθετικός του Δικέφαλου έκανε όργια και στον τελικό που ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 4-2 την Γκρόνινγκεν έκανε χατ-τρικ!

Πριν τον τελικό ο Δικέφαλος κέρδισε την ΑΪΚ Στοκχόλμης (3-1), τη Στάμπαεκ (4-1), τη Σκόντο (7-0) και την Άρσεναλ (2-1).

MVP του τελικού, αλλά και της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Γιώργος Κούτσιας ο οποίος συνολικά σε πέντε αγώνες σημείωσε 12 γκολ!

Είναι σαφές ότι πρόκειται για ένα τεράστιο ταλέντο, το οποίο παρότι είναι μόλις 15,5 ετών αγωνίζεται ήδη στην Κ19 του ΠΑΟΚ και ονειρεύεται να κάνει τα επόμενα χρόνια το άλμα στην πρώτη ομάδα του Δικέφαλου

Διαβάστε ακόμη...