Γιαννούλης – Λημνιός: Το δίδυμο που πρωταγωνιστεί σε ΠΑΟΚ και Εθνική

Aπό ethnos.gr:Δημήτρης Γιαννούλης και Δημήτρης Λημνιός έχουν ξεκινήσει τη σεζόν με το πόδι στο γκάζι και έχουν ηγετικό αγωνιστικό ρόλο τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στην Εθνική Ελλάδας
Πηγή: ethnos.gr
Γιαννούλης – Λημνιός: Το δίδυμο που πρωταγωνιστεί σε ΠΑΟΚ και Εθνική

Τόσο ο Αμπέλ Φερέιρα όσο και ο Τζον Φαν'τ Σιπ «ξεκινούν» τις ενδεκάδες τους σε ΠΑΟΚ και Εθνική Ελλάδας αντίστοιχα με τον Δημήτρη Γιαννούλη στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Δημήτρη Λημνιό στο δεξί άκρο της επίθεσης. Τόσο ο 24χρονος Κατερινιώτης μπακ, όσο και ο 21χρονος Βολιώτης εξτρέμ δείχνουν να βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα και αυτό έχει αντίκτυπο στο παιχνίδι και των δυο ομάδων.

Οι δυο τους τελείωσαν την περσινή σεζόν έχοντας θέση βασικού στον ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου, κάτι που δεν ήταν δεδομένο πως θα συνεχιζόταν στην εποχή Αμπέλ Φερέιρα. Την ίδια στιγμή, στην εθνική Ελλάδος βρισκόταν εντός – εκτός εθνικής, μέχρι που η πορεία τους με την φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά» οδήγησε τον Ολλανδό ομοσπονδιακό τεχνικό να τους ζητήσει να κάνουν το παιχνίδι τους φορώντας τα γαλανόλευκα.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Αρμενία, οι δυο τους συνεργάστηκαν για το νικητήριο τέρμα της εθνικής, με τον Γιαννούλη να γράφει την πρώτη του ασίστ και τον Λημνιό το «παρθενικό» του γκολ με την εθνική.

Από το ξεκίνημα της σεζόν, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Γιαννουλής μετράει 1 γκολ και 5 ασίστ σε 14 αγώνες και ο Δημήτρης Λημνιός έχει 3 γκολ και 4 ασίστ σε 13 αγώνες. Οι δυο ποδοσφαιριστές ανεβάσουν αγώνα με τον αγώνα τις «μετοχές» τους, έχοντας επίδραση στο παιχνίδι των ομάδων τους. Σε μια απόστροφο του λόγου του, ο Αμπέλ Φερέιρα μιλώντας για τον Δημήτρη Γιαννούλη είχε τονίσει πως στην αριστερή του πλευρά, ο ΠΑΟΚ διαθέτει «ένα νεαρό ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης».

Διαβάστε ακόμη...