Ένας Γερμανός άρρωστος ΠΑΟΚτσής!

Από inpaok.com: Το μικρόβιο του ΠΑΟΚ δεν κοιτά εθνικότητες, σύνορα χώρες και Ηπείρους, έτσι και το κολλήσεις τότε το... αίμα σου γίνεται ασπρόμαυρο και η ζωή σου ξαφνικά αποκτά νόημα.
Πηγή: inpaok.com
Ένας Γερμανός άρρωστος ΠΑΟΚτσής!

Στην ανοιχτή προπόνηση του Δικεφάλου την ώρα που όλοι χειροκροτούσαν ένας ξανθός νεαρός με μια μακρυμάνικη πορτοκαλί φανέλα των «ασπρόμαυρων» τραβούσε βουρκωμένος video και φωτογραφίες την Τούμπα.

Ο λόγος γίνεται για τον 19χρονο Ρούβεν, ο οποίος είναι βέρος Γερμανός! Ωστόσο, κόλλησε και αυτός το μικρόβιο του ΠΑΟΚ και υποστηρίζει φανατικά τους «ασπρόμαυρους».

«Έγινα ΠΑΟΚ όταν ήρθα στην Ελλάδα πριν περίπου 10 χρόνια και από τότε δεν μπορώ να υποστηρίξω καμία άλλη ομάδα», λέει στο INPAOK και συνεχίζει:

«Είμαι από το Μόναχο και ξέρεις εκεί υπάρχει η Μπάγερν, αλλά εγώ δεν την συμπαθώ ιδιαίτερα. Βασικά πλην του ΠΑΟΚ δεν μπορώ να αγαπήσω καμία άλλη ομάδα. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στον πλανήτη! Αυτή την περίοδο δεν έχω υποχρεώσεις και από τη στιγμή που είχα τη δυνατότητα να παρακολουθήσω ένα εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ ήρθα στην Ελλάδα μόνο και μόνο για αυτό. Ανυπομονώ για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΛ».

Διαβάστε ακόμη...