MVP της αγωνιστικής εβδομάδας η Ελένη Κακαμπούκη!

Από acpaok.gr: Πολυτιμότερη παίκτρια της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου αναδείχθηκε η αθλήτρια του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών, Ελένη Κακαμπούκη, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.
Πηγή: acpaok.gr
MVP της αγωνιστικής εβδομάδας η Ελένη Κακαμπούκη!

Η αθλήτρια, με μία πολύ καλή εμφάνιση και ένα γκολ, συνέβαλε στη νίκη του Δικεφάλου επί του Αγροτικού Αστέρα στο «Δ. Κοντικάκης».

Για τη διάκρισή της ως MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, η Ελένη Κακαμπούκη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τον τίτλο του MVP της εβδομάδας και θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν. Εφ' όσον μιλάμε για ένα ομαδικό άθλημα, θέλω να ευχαριστήσω και τις συμπαίκτριές μου, γιατί δίνουμε σε κάθε αγώνα το 100% των δυνατοτήτων μας για να κερδίζουμε. Όσο για τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα... δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, καθώς, λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου, δεν μπορέσαμε να βγάλουμε όσα δουλεύουμε στην προπόνηση. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε».

Συγχαρητήρια Ελένη!

Διαβάστε ακόμη...