Απίθανο: Ο Αυγενάκης έκανε μπλοκ τον Γ.Σαββίδη στο Instagram!

Από sdna.gr : Σε μια απίστευτη κίνηση προχώρησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μπλοκάροντας τον Γιώργο Σαββίδη στο instagram! Μια ενέργεια που πλέον δείχνει και τις προθέσεις του Αυγενάκη στο πλαίσιο του... δημοκρατικού διαλόγου.
Πηγή: sdna.gr
Απίθανο: Ο Αυγενάκης έκανε μπλοκ τον Γ.Σαββίδη στο Instagram!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Η επιλογή του Γιώργου Σαββίδη να σχολιάσει κάτω από την ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη, δεν ήχησε καλά στα αυτιά του Υφυπουργού, ο οποίος επέλεξε να τον μπλοκάρει μέσω instagram.

Όλα ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες, όταν το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχολίασε δημοσίως κάτω από την ανάρτηση του Υφυπουργού, εκφράζοντας μια εύλογη απορία δεδομένου πως όλα τα σχόλια περί Ολυμπιακού διαγράφονταν αυτόματα από την σελίδα του κ.Αυγενάκη.

«Γιατί σβήνετε όλα τα σχόλια κατά του ΟΣΦΠ; Δεν υπάρχει δημοκρατία εδώ, όπου ο καθένας μπορεί να εκφράσει ελεύθερα την άποψή του;», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σαββίδης.

Φυσικά το εν λόγω σχόλιο διαγράφηκε και αυτό άμεσα ενώ λίγο αργότερα ο Λευτέρης Αυγενάκης επέλεξε να τον μπλοκάρει, δείχνοντας με ξεκάθαρο τρόπο τις προθέσεις του αλλά και την αντίληψή του περί... δημοκρατικού διαλόγου.

Κάτι που έφερε και την αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη, κάνοντας λόγο για μια... σοβαρή κίνηση από έναν... σοβαρό Υπουργό.

Δείτε παρακάτω:

Διαβάστε ακόμη...