Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Από paokbc.gr: Λίγο πριν από την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League, το www.paokbc.gr σας παρουσιάζει τι έκαναν οι ομάδες που συμμετέχουν στον 4ο όμιλο στα εθνικά τους πρωταθλήματα.
Πηγή: paokbc.gr
Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ (20/11, 19:00), Zaragoza, έχασε εύκολα από τη Valencia με 92-74 για την 9η αγωνιστική της ACB και πλέον είναι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 6-3. Η Zaragoza έχασε την επαφή της με το σκορ από το ξεκίνημα του αγώνα, καθώς στο τέλος της πρώτης περιόδου ήταν πίσω με 25-11, ενώ στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου η διαφορά έφτασε ακόμα και στους 30 πόντους (67-37). Πρώτοι σκόρερ για τη Zaragoza, η οποία είχε 20 επιθετικά ριμπάουντ, ήταν οι Robin Benzing και Jonathan Barreiro με 12 πόντους.

Στη Γερμανία, η Telekom Baskets Bonn ήταν ανταγωνιστική κόντρα στην EWE Baskets Oldenburg, αλλά γνώρισε την ήττα με 88-83 και έπεσε στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 1-5. Ο Yorman Polas Bartolo είχε 13 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ ο Benjamin Simons είχε 14 πόντους για την Bonn, η οποία είχε 13 λάθη για μόλις 12 ασίστ.

Στην Τουρκία, η Besiktas επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Τουρκίας καθώς επικράτησε της Bursaspor με 80-59 για την 8η αγωνιστική, βελτιώνοντας το ρεκόρ της στο 3-5. Η ομάδα του Dusko Ivanovic είχε τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα, με τον Ismet Akpinar να έχει 16 πόντους και τους Shaquille McKissic και James McAdoo να έχουν από 14 πόντους.

Η JDA Dijon ηττήθηκε από την Monaco με 71-85 για την 9η αγωνιστική της LNB και έπεσε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 7-2. Η Dijon έχασε την επαφή της με το σκορ τα μέσα της δεύτερης περιόδου, με την Monaco να ανεβάζει τη διαφορά ακόμα και στους 21 πόντους. Ο Alexandre Chassang είχε 14 πόντους, ενώ ο David Holston τελείωσε το ματς με 11 πόντους και 6 ασίστ.

Στη Λιθουανία, η Neptunas πέρασε από την έδρα της Siauliai επικρατώντας με 95-102. Η ομάδα του Tomas Rinkevicius προηγήθηκε με διαφορά 17 πόντων λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (34-51) και όσο κι αν πίεσαν οι γηπεδούχοι, δεν έχασαν σε κανένα σημείο το προβάδισμα. Πρώτος σκόρερ της Neptunas ήταν ο Tadas Sedereskis με 18 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Gytis Masiulis είχε 16 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Στην Ουγγαρία, η Falco Szombathely διατήρησε το αήττητο στο εθνικό της πρωτάθλημα, καθώς νίκησε εκτός έδρας τη Jaszbereny με 60-65 και βελτίωσε το ρεκόρ της στο 6-0. Η Szombathely προηγήθηκε με διαφορά 13 πόντων στο ημίχρονο (25-38), με τον Szilard Benke να έχει 17 πόντους.

Η Happy Casa Brindisi δεν αγωνίστηκε για το ιταλικό πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Διαβάστε ακόμη...