ΠΑΟΚ-Αίας Ευόσμου στην 5η αγωνιστική

Από acpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αίαντα Ευόσμου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών 2019-20.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ-Αίας Ευόσμου στην 5η αγωνιστική

Το σύνολο του Μιχάλ Μάσεκ, καλείται να ξεπεράσει την ήττα από τον Ολυμπιακό, στη προηγούμενη αγωνιστική, και να παρουσιαστεί με πάθος και σοβαρότητα απέναντι στην ομάδα του Αίαντα, ο οποίος προέρχεται και αυτός από ήττα, καθώς έχασε εντός έδρας με 1-3 από τον Παναθηναϊκό.

Ο δικέφαλος βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας έχοντας 7 πόντους (2 νίκες-2 ήττες) σε αντίθεση με την ομάδα του Ευόσμου που μετρά 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, στη φετινή Volley League..

Η αθλήτρια του δικεφάλου, Μαρτίνα Ξανθοπούλου, δήλωσε:

"Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Πρέπει να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμες για το παιχνίδι κόντρα στον Αίαντα. Αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο με την ίδια σοβαρότητα, το ίδιο θα κάνουμε και σε αυτό το ματς".

Αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν και η προετοιμασία ολοκληρώνεται με την προπόνηση της Δευτέρας.

Διαιτητές: Ισκάς, Δρανίτσας, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου

Επόπτες: Βασδέκης, Σπανός, Γραμματεία: Σιδηρά

Η αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 στις 18:30, στο κλειστό της Μίκρας.

Διαβάστε ακόμη...