Επεισόδιο με τους δύο Κουβανούς, τελειώνουν άμεσα από τον ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στη Volley League, αλλά από ότι φαίνεται το story των δύο Κουβανών (Άλμπο, Σαντοβάλ) με το Δικέφαλο συνεχίζεται κυρίως εκτός αγωνιστικών χώρων και αυτή τη φορά θα είναι και το τελευταίο τους στην ομάδα.
Πηγή: paok24.com
Επεισόδιο με τους δύο Κουβανούς, τελειώνουν άμεσα από τον ΠΑΟΚ

Ενώ το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ομάδα των Αμπελοκήπων τελείωσε, δημιουργήθηκε μία μικρή ένταση στο γήπεδο, μεταξύ της συνεργάτιδας του μάνατζερ Μαργαρίτη και ενός ανθρώπου του ΠΑΟΚ.

Εν συνεχεία, οι δύο Κουβανοί παίκτες, πήγαν προς το μέρος του ανθρώπου του ΠΑΟΚ που είχε την ένταση και τη διαφωνία με την συνεργάτη του μάνατζερ τους, δημιουργώντας μία ένταση, χωρίς φυσικά να υπάρχει λόγος για να ανακατευτούν σε ένα τέτοιο ζήτημα.

Αφού τελείωσε το σκηνικό έντασης στο Παλατάκι, ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος, είπε εκνευρισμένος προς τους παρευρισκόμενους, "φεύγω, κάντε τώρα εσείς τον πρόεδρο".

Πάνω στο θέμα φυσικά τοποθετήθηκαν και ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, κ. Παϊσιάδης, που έλεγε μεταξύ άλλων, ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα ανεχθεί το παράπτωμα των δύο παικτών και ότι τελειώνουν άμεσα από την ομάδα, ενώ φυσικά ενημερώθηκε για το θέμα και ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής.

Κάπως έτσι και με ελάχιστη συμβολή στα πρώτα δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ, οι δύο παίκτες φαίνεται ότι θα αναζητήσουν αλλού την επόμενη ομάδα της καριέρας τους.

Διαβάστε ακόμη...