Η «βαριά» φανέλα του ΠΑΟΚ και το «ευχαριστώ» στον Ιβάν

Από paok24.com:Οι δύο παίκτριες της... μόνιμης πρωταθλήτριας γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ αναφέρονται στους υψηλούς στόχους του τμήματος εντός και εκτός συνόρων, στο εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί , αλλά και στη σημασία του να δουλεύουν και να αγωνίζονται στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.Με στόχο να παραμείνουν στην κορυφή για μία ακόμη σεζόν οι «ασπρόμαυρες» έχουν μπει ιδανικά στη σεζόν μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και μάλιστα με εντυπωσιακή επιθετική συγκομιδή!
Πηγή: paok24.com
Η «βαριά» φανέλα του ΠΑΟΚ και το «ευχαριστώ» στον Ιβάν

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ θέλουν να συνεχίσουν με το... πόδι στο γκάζι σε όλη την υπόλοιπη σεζόν, αφού βλέπουν το πρωτάθλημα σαν μία ευκαιρία προετοιμασίας για το ερχόμενο Champions League.

Άλλωστε, όπως τονίζουν στις δηλώσεις τους στο PAOK24, η φανέλα του Δικεφάλου είναι «βαριά» και είναι τιμή για τις ίδιες να τη φοράνε και να εκπροσωπούν το σύλλογο:

Αρχικά, η Μαρία Πατερνά μιλάει για το ξεκίνημα της σεζόν:

«Η σεζόν ξεκίνησε ιδανικά για εμάς. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τους αγώνες του πρωταθλήματος και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα που έχουμε έως τώρα. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για να τα πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».

Από την πλευρά της η Νικολέτα Πίτσιου τονίζει:

«Βασικός μας στόχος είναι να κατακτήσουμε για μία ακόμη χρονιά το πρωτάθλημα, αλλά όλη αυτή η πορεία προς την κορυφή να αποτελέσει ένα είδος δυνατής προετοιμασίας ενόψει του επόμενου Champions League».

Για την φετινή παρουσία στα προκριματικά του Champions League η Μαρία Πατερνά, λέει:

«Ήταν δύσκολοι αγώνες απέναντι σε έμπειρους αντιπάλους, ενώ εμείς προερχόμασταν και από την αλλαγή προπονητή που ήρθε στα μέσα της προετοιμασίας, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να μας περάσει τη φιλοσοφία του όσο γρήγορα ήθελε. Ωστόσο, για το χρονικό διάστημα που δουλεύαμε όλοι μαζί κάναμε καλές εμφανίσεις και την επόμενη χρονιά θα τα πάμε ακόμη καλύτερα».

Ενώ για το πώς αισθάνεται όταν φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, απαντάει:

«Είναι μεγάλη ευθύνη και τιμή να φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Είμαστε υποχρεωμένες σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε και να κάνουμε καλές εμφανίσεις με μία "βαριά" φανέλα όπως είναι αυτή του Δικεφάλου».

Η Νικολέτα Πίτσιου στέκεται και στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στο εσωτερικό της ομάδας;

«Η ομάδα είναι δεμένη. Είμαστε σαν μία οικογένεια, το κλίμα ανάμεσα μας είναι εξαιρετικό και γι΄αυτό το λόγο η ψυχολογία μας είναι πάντα στα ύψη, με την μία να υποστηρίζει την άλλη όχι μόνο εντός γηπέδου, αλλά και εκτός. Συνεχίζουμε μία γροθιά».

Τέλος, η Μαρία Πατερνά εξηγεί το πόσο σημαντικό είναι για τις ίδιες να προπονούνται και να αγωνίζονται στη Νέα Μεσημβρία:

«Είναι μεγάλο βήμα το να προπονούμαστε σε τέτοιες εγκαταστάσεις. Ευχαριστούμε πολύ και τον έφορο του τμήματος τον κ. Βαρδαλή για τις ενέργειες που έκανε, αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη που μας παραχώρησε τον χώρο. Νιώθουμε σαν επαγγελματίες».

Διαβάστε ακόμη...