“Αλλάζει τον τουριστικό χάρτη ο Ιβάν Σαββίδης με το Πόρτο Καρράς”!!

Από sfina.gr: Η είδηση της αγοράς του ξενοδοχειακού συγκροτήματος του "Πόρτο Καρράς" έχει κάνει το γύρο της Ευρώπης και έτσι ο πρόεδρος των ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Μανδρίνος, πρώην σύμβουλος του ΠΑΟΚ επί Ζαγοράκη...
Πηγή: sfina.gr
“Αλλάζει τον τουριστικό χάρτη ο Ιβάν Σαββίδης με το Πόρτο Καρράς”!!

μίλησε στον FOCUS 103,6 FM και σχολίασε την αγορά αυτή, λέγοντας:

-"Είναι πολύ σοβαρή επένδυση, η οποία αναβαθμίζει ένα σημαντικό κομμάτι της Χαλκιδικής και αλλάζει τον τουριστικό χάρτη στην περιοχή. Το Πόρτο Καρράς δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ενώ βρίσκεται σε μαγική περιοχή και έχει φανταστικές εγκαταστάσεις, όπως και επιπλέον χώρο οικοπέδου".

-"Εάν καταφέρει ο κ. Σαββίδης να αξιοποιήσει ακόμη και το φοβερό γήπεδο γκολφ θα αυξήσει τους μήνες λειτουργίας του συγκροτήματος, γιατί θα έρχονται να παίζουν γκολφ μεγάλα ονόματα του αθλήματος σε εποχές εκτός τουριστικής περιόδου".

-"Τα νούμερα που επενδύονται εκεί ζαλίζουν, όπως και στο Παλιούρι, το οποίο όμως είναι με πιο συμμαζεμένες προδιαγραφές".

-"Παρακολουθώ και την πορεία του Μακεδονία Παλάς, είναι συνεχώς ανοδική, πολύ καλή, κάτι που αποτελεί σημαντικό θέμα για όλη τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα".

-"Ο Ιβάν για τον ΠΑΟΚ ήταν μάννα εξ ουρανού, είναι από αυτές τις περιπτώσεις που σου τυχαίνει μία φορά στα 100 χρόνια! Και συνέβη στα 90 του ΠΑΟΚ..."

-"Μακάρι να χτιστεί το γήπεδο του ΠΑΟΚ, θα βοηθηθεί η πόλη, αλλά θα μπορέσει να φιλοξενήσει και κάποιο μεγάλο τελικό, για να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα η πόλη. Κάποτε στο μπάσκετ, οι ομάδες της Θεσσαλονίκης έπαιζαν στο Πρωταθλητριών ως Θεσσαλονίκη, τώρα έχουν χαθεί αυτά...

Διαβάστε ακόμη...