Ο ΠΑΟΚ, το αήττητο, ο στόχος και ο Σάββας Θεοδωρίδης

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ τους έχει όλους απέναντι. Κάθε επιτυχία του θα είναι αποτέλεσμα σκληρής και επίπονης προσπάθειας. 
Πηγή: sdna.gr
Ο ΠΑΟΚ, το αήττητο, ο στόχος και ο Σάββας Θεοδωρίδης

Επιμένω να υποστηρίζω ότι δεν με ξένισε το πάθος των παικτών του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ, στους αγώνες με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Τη δόξα της ομάδας που θα κερδίσει τον αήττητο πρωταθλητή, την αναζητούν όλοι. Αυτό οφείλουμε να το έχουμε υπόψιν μας καθώς δημιουργεί κίνητρο σε όλους ανεξαιρέτως τους αντιπάλους του Δικεφάλου.

Ανάλογη θα είναι η προσπάθεια που θα καταβάλλουν στο εξής, όλοι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει να τρέφουμε αυταπάτες. Ούτε εμείς, ούτε και ο Φερέιρα με τους παίκτες του. Η νίκη σε βάρος του ΠΑΟΚ -που νομοτελειακά θα έρθει κάποια στιγμή- είναι επιπλέον στόχος για όλες τις ομάδες.

Η επιδίωξη αυτή, αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας όλων των αγώνων του Δικεφάλου. Η ομάδα είναι αναγκασμένη να πορευτεί, να διεκδικήσει και να πετύχει τους στόχους της, γνωρίζοντας τι έχει να αντιμετωπίσει.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Είσαι ο καλύτερος προπονητής; Στα Fantasy τουρνουά φτιάχνεις τη δική σου ομάδα & διεκδικείς την κορυφή. Πάτα εδώ!
Στόχος του ΠΑΟΚ δεν είναι η διατήρηση του αήττητου αλλά, η κατάκτηση του τίτλου για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια. Το διευκρινίζω για να μην δημιουργείται η εντύπωση ότι υπάρχει ψύχωση στον ασπρόμαυρο οργανισμό για το αήττητο. Όσο περισσότερο διατηρηθεί, τόσο το καλύτερο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα απόπροσανατολιστούμε.

Ας προετοιμάσουμε λοιπόν για πολλά ντέρμπι μέχρι το τέλος της περιόδου. Αυτή είναι η αλήθεια την οποία οφείλουμε να δούμε κατάματα. Η φετινή χρόνια είναι πιο δύσκολη από την περσινή. Όλοι ανεξαιρέτως θέλουν να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ. Κάποιοι για λόγους καθαρά ποδοσφαιρικούς και κάποιοι άλλοι για να εξυπηρετήσουν τα... αφεντικά τους.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ τους έχει όλους απέναντι του. Τίποτα δεν θα του χαριστεί. Κάθε επιτυχία του θα είναι αποτέλεσμα σκληρής και επίπονης προσπάθειας. Με αυτό το σκεπτικό οφείλει η ο ομάδα, να πορευτεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική και της φετινής περιόδου.

ΥΓ. Η εχθρική διάθεση με την οποία αντιμετωπίζει η NOVA τον ΠΑΟΚ και η ανακοίνωση επιπέδου – δαπέδου, που εξέδωσε την προηγούμενη εβδομάδα, δεν προκαλούν εντύπωση. Απόλυτα αναμενόμενη η πολιτική της απέναντι στον Δικέφαλο με δεδομένες τις εξελίξεις που δρομολογήθηκαν πρόσφατα, στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρίας.

ΥΓ 1. Οσο ο Σάββας Θεοδωρίδης εκφέρει δημόσιο λόγο, στοποιώντας και εμμέσως πλην σαφώς, απειλώντας διαιτητές και ανθρώπους του ποδοσφαίρου, θα παίρνει και τις ανάλογες απαντήσεις. Η δράση προκαλεί αντίδραση. Έχει ξεπεράσει προ πολλού τις κόκκινες γραμμές. Το απορίας άξιο είναι ότι τα θεσμοθετημένα όργανα της πολιτείας ανέχονται αυτή την κατάσταση. Για να τελειώνουμε, ο τρόπος έκφρασης του επίτιμου προέδρου του Ολυμπιακού, αποτελεί λόγο να θεωρηθεί ηθικός αυτουργός (φυσικά το ίδιο ισχύει και για την ομάδα που εκπροσωπεί εκφέροντας δημόσια λόγο), σε κάθε πράξη βίας που θα καταγραφεί στο εξής, σε βάρος διαιτητών ή ανθρώπων που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο. Είτε σας αρέσει, είτε όχι, αυτή είναι η αλήθεια και οφείλω να την καταγράψω.

ΥΓ 2. Σε όσους ασχολήθηκαν εσχάτως μαζί μου, έχω να πω τα εξής. Καταρχήν, ξεχάσατε να αναφέρετε το inpaok.com και το Libero 107,4 FM. Σας παρακαλώ θερμά να μην γίνονται τέτοια λάθη. Θέλω τα υπαγορευμένα... ρεπορτάζ σας, να μην έχουν λάθη και παραλείψεις. Παρακαλώ επίσης να εξακολουθείτε να με παρακολουθείτε όσο περισσότερο μπορείτε. Θα δίνω σε εσάς και τα αφεντικά σας, συνέχεια τροφή για σχόλια, ρεπορτάζ, αφιερώματα... Ευχαριστώ για την κατανόηση και προκαταβολικά συγγνώμη για το γλέντι...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...