«Ανταγωνιστικοί κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα»

Από paok24.com:Ικανοποιημένος από την εικόνα και την προσπάθεια των παικτών του, εμφανίστηκε μετά το τέλος του φιλικού ο Κώστας Ανυφαντάκης.
Πηγή: paok24.com
«Ανταγωνιστικοί κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα»

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Δόξας Δράμας τόνισε: "Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς το ότι παίξαμε κόντρα σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, Ήταν ένα πολύ καλό τεστ. Νομίζω πως ήμασταν ανταγωνιστικοί, είχαμε καλή εικόνα και είχαμε τις στιγμές μας σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού, απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα. Βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι και σήμερα είδαμε πως μπορούμε να στηριζόμαστε σε όλα τα παιδιά".

Σε ότι αφορά το πως βίωσαν οι νεαροί παίκτες της Δόξας το γεγονός πως αγωνίστηκαν κόντρα σε παίκτες όπως ο Βιεϊρίνια, ο Βαρέλα, ο Μαουρίσιο, ο Κώστας Ανυφαντάκης τόνισε: "Ήταν πολύ συμπαντικό, δεν το συζητάμε. Για ορισμένα παιδιά, ήταν ό,τι πιο σπουδαίο έχουν ζήσει στην καριέρα, ευχόμαστε να ζήσουν πολλές περισσότερες και μεγαλύτερες στιγμές στο μέλλον. Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Λέο Ζαμπά, εμείς τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Παναχαϊκή την Παρασκευή".

Διαβάστε ακόμη...