«Στον ΠΑΟΚ και με τα μισά λεφτά»

Από sdna.gr : Για το ενδεχόμενο να φορέσει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος την φανέλα του ΠΑΟΚ, μίλησε ο πατέρας του Έλληνα αμυντικού, με τον ίδιο να δηλώνει ότι για τον γιο του, υπάρχει μόνο μια ομάδα στην Ελλάδα...ο Δικέφαλος του Βορρά.
Πηγή: sdna.gr
«Στον ΠΑΟΚ και με τα μισά λεφτά»

Το μέλλον του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο Αμβούργο είναι δυσοίωνο, καθώς ο ίδιος δεν επιθυμεί να αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Ο πατέρας του Έλληνα αμυντικού, μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης σχετικά με τον επαναπατρισμό του γιου του, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να δηλώνει πως θα ερχόταν στον Δικέφαλο και με τα μισά λεφτά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά ανέφερε για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο: «Κουράστηκε στο εξωτερικό τόσα χρόνια, μίλησε με τον προπονητή και τον ενημέρωσε ότι θέλει να φύγει. Μιλάει με αρκετές ομάδες και θα δούμε τον Ιανουάριο, δεν άντεχε η ψυχή του να μην παίζει αυτός και να παίζουν άλλοι.

Στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ, αλλά το ποδόσφαιρο είναι δουλειά και τα συναισθήματα πάνε στην άκρη, αλλά δεν νομίζω να συμβρί κάτι τέτοιο γιατί είναι πολύ δυνατό το συναίσθημα».

Για ενδεχόμενη μεταγραφή του Κυριάκου στον ΠΑΟΚ: «Μίλησα ανεπίσημα με τον ΠΑΟΚ και υπάρχει μία κινητικότητα για το ενδιαφέρον του να επιστρέψει στην Θεσσαλονική. Ο Κυριάκος θα πάρει και αποζημίωση από το Αμβούργο και θα φύγει ως ελεύθερος, ενώ το καλοκαίρι αν τον ήθελε μία ομάδα έπρεπε να πληρώσει 7 εκατομμύρια.

Πλέον έχει ξεπεράσει κάθε πρόβλημα τραυματισμού έκανε κάποιες συμμετοχές στην αρχή της χρονιάς αλλά μετά είχε πρόβλημα με τον μάνατζερ του και τον προπονητή της ομάδας.

Υπάρχει ενδιαφέρον ακόμα από την Ιταλία, την Ισπανία αλλά και MLS καθώς και την Αραβία. Θα μπορούσε να έχει έρθει από το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ και να είναι στο Champions League και να είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Ενώ συμπλήρωσε: «Ο Κυριάκος είναι γεννημένος νικητής και μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ, θα είναι καλό και για τον ίδιο, για τον ΠΑΟΚ αλλά και για τους οπαδούς, να έρθει στον ΠΑΟΚ και με τα μισά λεφτά γιατί είμαστε μία πατριαρχική οικογένεια και θέλουμε να είμαστε όλοι μαζί. Στον ΠΑΟΚ έχουν λείψει μεγάλα Ευρωπαϊκά παχνίδια ενώ πλέον έχει αλλάξει στάτους».

Διαβάστε ακόμη...