Σε μεγάλα συνέδρια ο ΠΑΟΚ

Από inpaok.com : Γεμάτη είναι η «ατζέντα» του Μάριο Μπράνκο αυτό το διάστημα, μιας και ο Αθλητικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ έδωσε το παρών σε δυο σημαντικά συνέδρια που αφορούν φυσικά τις μεταγραφές.
Πηγή: inpaok.com
Σε μεγάλα συνέδρια ο ΠΑΟΚ

Το στέλεχος του Δικεφάλου από την Πορτογαλία, μαζί με τον υπεύθυνο σκάουτινγκ των νταμπλούχων, Χρήστο Ακκά, τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην Μαδρίτη για να συμμετάσχει στο μεγάλο συνέδριο «Transferroom», που έγινε το διήμερο 11-12 Νοεμβρίου.

Το δίκτυο του Transferoom αριθμεί 500 ομάδες- μέλη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο φετινό συνέδριο έδωσαν το παρών 170 εκπρόσωποι ομάδων από ολόκληρο τον πλανήτη.

Στο συνέδριο, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους υπόλοιπους τεχνικούς διευθυντές και να ανταλλάξουν απόψεις.

Από την Μαδρίτη, η αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο Άμστερνταμ για να πάρει μέρος σε ένα ακόμα συνέδριο, αυτό του Wyscout, που διεξάγεται στο γήπεδο του Άγιαξ το διάστημα 13-14 Νοεμβρίου.

Το Wyscout είναι μια συνδρομητική πλατφόρμα που αναλύει εξονυχιστικά κάθε ποδοσφαιριστή, και αρκετές ομάδες την χρησιμοποιούν.

Στα φόρουμ, που διεξάγονται 2-3 φορές τον χρόνο, οι τεχνικοί διευθυντές ανταλλάσσουν απόψεις αλλά και μιλούν για την πιθανότητα μελλοντικών μεταγραφικών συμφωνιών.

Διαβάστε ακόμη...