Τι έγινε στον όμιλο του ΠΑΟΚ: Νίκες για τους γηπεδούχους

Απο paokbc.gr: Με νίκες των γηπεδούχων συνεχίστηκε η δράση στον 4ο όμιλο του Basketball Champions League με τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής.
Πηγή: paokbc.gr
Τι έγινε στον όμιλο του ΠΑΟΚ: Νίκες για τους γηπεδούχους

Στην Ισπανία, η Zaragoza υποχρέωσε την JDA Dijon στην πρώτη της ήττα στη διοργάνωση, καθώς τη νίκησε με 75-60. Οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» τη γαλλική ομάδα, η οποία σούταρε με 29.3% και την κράτησε πολύ χαμηλά στο σκορ και με πρωταγωνιστή τον Robin Benzing, που σταμάτησε στους 20 πόντους, πέτυχε την 3η της νίκη. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο David Holston, με 12 πόντους και 3 ασίστ.

 Στη Γερμανία, η Telekom Baskets Bonn νίκησε πολύ εύκολα τη Neptunas Klaipeda με 97-85 σε ένα παιχνίδι που είχε κριθεί από το πρώτο ημίχρονο. Οι Γερμανοί προηγήθηκαν με διαφορά 21 πόντων στο πρώτο μέρος και δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να πλησιάσουν και να διεκδικήσουν κάτι καλό από το παιχνίδι. Η Bonn είχε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Stephen Zimmerman να έχει 19 πόντους και 5 ριμπάουντ. Από τη Neptunas, ο Gytis Masiulis είχε 16 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Στην Κωνσταντινούπολη, Besiktas πέτυχε την 2η φετινή της νίκη, καθώς επικράτησε της Falco Szombathely με 74-49. Οι Ούγγροι ήταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, όταν βρέθηκαν στο -6, αλλά η ομάδα του Dusko Ivanovic ανέβασε την αποτελεσματικότητά της στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε σε μια άνετη νίκη. Ο Shaquielle McKissic είχε 20 πόντους, με τον James McAdoo να έχει 12 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ. Από την πλευρά της Falco Szombathely, ο Juvonte Reddic είχε 21 πόντους με 10/11 σουτ.

 

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

ΠΑΟΚ-Happy Casa Brindisi 95-91

Besiktas-Falco Szombathely 74-49

Telekom Baskets Bonn-Neptunas 97-85

Zaragoza-JDA Dijon 75-60

 

Η βαθμολογία

 

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

 

Τρίτη 19 Νοεμβρίου

21:30 JDA Dijon-Telekom Baskets Bonn

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου

19:00 ΠΑΟΚ-Zaragoza

19:00 Neptunas-Besiktas

21:30 Happy Casa Brindisi-Falco Szombathely

Διαβάστε ακόμη...