Χασιώτης για Μίσιτς και Γιαννούλη

Από thessports.gr:Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Διονύσης Χασιώτης ο οποίος αναφέρθηκε στον Μίσιτς, τον Γιαννούλη, ενώ αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση στην Κρήτη.
Πηγή: thessports.gr
Χασιώτης για Μίσιτς και Γιαννούλη

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: «Μετά από μια καλή εμφάνιση υπάρξει μια στεναχώρια γιατί δεν ήταν έτσι και την προηγούμενη αγωνιστική για να μην πετάξει βαθμούς κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός. Ο προπονητής σε όλο το διάστημα αρχίζει να αναγνωρίζει και να μαθαίνει τους παίκτες ατομικά και συνολικά»

Εάν είναι ίδιος ο ΠΑΟΚ με πέρυσι: «Υπάρχουν αλλαγές αλλά φαίνεται ότι προσπαθεί να δημιουργήσει την ομάδα που έκανε τα περσινά. Είναι σε αυτά τα βήματα. Είναι σε τέτοιο δρόμο που μόνο προς τα πάνω μπορεί να πάει».

: Τον Μίσιτς«Είναι ένας παίκτης που δεν είχε πέρυσι χρόνο συμμετοχής. Φέτος ο προπονητής έχει βασιστεί πάνω του και έχει δώσει λύσεις. Πρέπει να σταθούμε και σε έναν Έλληνα τον Γιαννούλη που είναι απο τους πρωταγωνιστές της μέχρι τώρα πορείας του ΠΑΟΚ. Θέλει τέτοιους παίκτες ο ΠΑΟΚ για να μπορέσει να συνεχίσει και να πετύχει το στόχο του».

Διαβάστε ακόμη...