«Να δώσουμε στους νέους στην ομάδα νοοτροπία πρωταθλητισμού»

Από paok24.com:Φιλοξενούμενος στην εκπομπή "Τρόικα" στον Libero 107,4 ήταν ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Πετρίδης.
Πηγή: paok24.com
«Να δώσουμε στους νέους στην ομάδα νοοτροπία πρωταθλητισμού»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ότι έφτασε τα 1000 γκολ: Είναι ένα δυνατό νούμερο, ένα μεγάλο προσωπικό μου επίτευγμα. Στην ομάδα ο ρόλος μου δεν είναι να σκοράρω, αλλά κυρίως οργανωτικός, να κατανέμω σωστά το παιχνίδι. Το σκοράρισμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα, αυτό που πέτυχα με κάνει χαρούμενο και να νιώθω πολύ περισσότερο κομμάτι της ομάδας.

Για τα 15 χρόνια παρουσίας του στον ΠΑΟΚ: Και να προσπαθήσω να τα συνοψίσω σε μία φράση πάντα θα αφήνω κάτι χωρίς ερμηνεία. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που υποστηρίζω από μικρός, η καψούρα μου, η οικογένεια μου, όλη μου η ζωή εδώ και 15 χρόνια έχει ΠΑΟΚ μέσα της. Είμαι άλλος άνθρωπος πριν ξεκινήσω να φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ και άλλος τώρα.

Για το καλό σερί και τη μάχη που έρχεται με τον Ολυμπιακό: Θα είναι η πρώτη φορά αν κερδίσουμε που θα το κάνουμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Είναι ένα κίνητρο για όλους μας ξεχωριστά. Το μεγαλύτερο κίνητρο που έχουμε είναι να βάλουμε τους νέους αθλητές στη λογική του πρωταθλητισμού, όπως είχε γίνει με εμάς όταν είχαμε έρθει μικροί και οι παλιότεροι μας μπόλιασαν στον πρωταθλητισμό. Μία νίκη θα βοηθήσει τους μικρούς να πιστέψουν τους εαυτούς τους και να καταλάβουν που αγωνίζονται.

Για τον ιδιαίτερο ρόλο του στην ομάδα: Τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα είναι πολύ καλές επιλογές. Συνήθως δε χρειάζεται να πάρω τον ρόλο του μεγαλύτερου, κάποιες φορές οι νεαρότεροι θα έρθουν μόνοι τους να ρωτήσουν, τότε και εγώ και οι πιο έμπειροι λειτουργούμε έτσι.

Για τα φετινά του όνειρα: Ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο διεκδικεί τίτλους. Φέτος γίνεται μία αλλαγή στην πλεύση, όχι ότι φεύγουμε από τον πρωταθλητισμό, αλλά είπαμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται βάσει των ρόστερ και των μπάτζετ που υπάρχουν. Ο ΑΣ επένδυσε σε νέα παιδιά για να έχει ο ΠΑΟΚ μέλλον. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και οι νέοι στην ομάδα να έχουν νοοτροπία πρωταθλητισμού.

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Τεταρτη¨βεβαίως χρειαζόμαστε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, οι οπαδοί είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε ομάδας του ΠΑΟΚ. Για εμάς που είμαστε και ΠΑΟΚτσήδες μας δίνουν ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια. Τους καλούμε την  στο κλειστό της Νεάπολης να έρθουν να υπερασπιστούν την έδρα μας και μακάρι να τους δώσουμε χαρά και να απολαύσουν το παιχνίδι.

Για το αν έχει κι άλλους προσωπικούς στόχους: Ο προσωπικός μου στόχος συνάδει πλέον με τον ομαδικό, θα ήθελα μέχρι να σταματήσω ο ΠΑΟΚ να πάρει όσο περισσότερα πρωταθλήματα και Κύπελλα μπορεί και αφού σταματήσω η ομάδα να πάρει ακόμα περισσότερους τίτλους, όσους πιο πολλούς θα μπορεί.

Για το αν του λείπουν οι τίτλοι: Η δίψα για τίτλους είναι πάντα μεγάλη. Από το 2017 και το Κύπελλο Ελλάδας γίνεται μία ανανέωση, φέτος έχουμε και νέο τιμ. Οι τίτλοι πάντα λείπουν και σου δίνουν κίνητρο να προσπαθείς.

Για το ποδόσφαιρο και τα υπόλοιπα ασπρόμαυρα τμήματα: Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ ξεκίνησε δειλά δειλά λόγω της αλλαγής στο προπονητικό τιμ, αλλά στα τελευταία παιχνίδια ευχαριστιέμαι σαν θεατής αυτό που βλέπω. Αν δε γίνουν τρομερά εξωαγωνιστικά πράγματα θα πάρουμε πάλι και πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ασχολούμαι και με το μπάσκετ, είδα τις αλλαγές που έγιναν και ότι το καλοκαίρι το τμήμα πέρασε δύσκολα. Όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πρέπει να το στηρίξουμε λίγο παραπάνω. Εγώ προσωπικά μικρός φώναζα Πρέλεβιτς και Κόρφας και αυτό ισχύει για πολλούς. Είναι πιθανό φέτος να παίξουμε και για την παραμονή, εύχομαι σύντομα να ξεφύγει η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ από αυτό τον κίνδυνο. Είναι πολύ ψυχοφθόρο.

Διαβάστε ακόμη...