Δίδυμο ευρωπαϊκών προδιαγραφών Ντόουγκλας – Μίσιτς

Από sfina.gr: Ο Ντόουγκλας και ο Μίσιτς αρχίζουν και "δένουν" στον άξονα της μεσαίας γραμμής, σταθεροποιώντας και την απόδοση του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sfina.gr
Δίδυμο ευρωπαϊκών προδιαγραφών Ντόουγκλας – Μίσιτς

Είναι γνωστό πως όλα παίζονται πλέον στο σύγχρονο ποδόσφαιρο στον χώρο του κέντρου. Η αποχώρηση των Κάνιας και Σάκχοφ και ο τραυματισμός του Μαουρίσιο άλλαξε αναγκαστικά τoν "χάρτη" και τα πρόσωπα στον μεσοαμυντικό άξονα. Ο Φερέιρα αναπόφευκτα πειραματίστηκε με την τριάδα Μίσιτς, Ντόουγκλας, Εσίτι και κατέληξε στο δίδυμο Ντόουγκλας, Μίσιτς, που εξασφαλίζει απόλυτη ισορροπία στο ανασταλτικό και δημιουργικό κομμάτι.

Χρειάζονταν παιχνίδια μαζί για να αποκτήσουν χημεία ο Βραζιλιάνος και ο Κροάτης. Στην Κρήτη έκαναν το απόλυτο παιχνίδι συνεργασίας κεντρικών χαφ. "Κατάπιαν" την μεσαία γραμμή του ΟΦΗ και "σφράγισαν το σπουδαίο "διπλό" του δικέφαλου.

Δεν υπάρχει πλέον κανένα άγχος για το πότε θα επιστρέψει ο Σοζέ Μαουρίσιο και σε τι κατάσταση θα είναι. Ούτε αναπόληση του παρελθόντος για τα κατορθώματα των Κάνιας και Σάκχοφ. Από παιχνίδι σε παιχνίδι το δίδυμο του Βραζιλιάνου με τον Κροάτη θα γίνεται ακόμα καλύτερο.

Είναι δύο παίκτες υψηλών προδιαγραφών. Δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός η κλήση του Ντόουγκλας στην Εθνική U23 της Βραζιλίας. Για να κληθείς στην U23 της Βραζιλίας πρέπει να είσαι παιχταράς. Και η επανάκληση του Μίσιτς φυσικά στην Εθνική Κροατίας είναι θέμα χρόνου...

Διαβάστε ακόμη...