Σοβαρός για την πρόκριση

Από paok24.com:Μπορεί η εικόνα στα παιχνίδια με Ήφαιστο Λήμνου και Ντιζόν, να ήταν σαφώς βελτιωμένη, το σημερινό παιχνίδι ωστόσο, εκτός από συνέχεια στη βελτίωση, απαιτεί και το αποτέλεσμα για τον Κώστα Χαραλαμπίδη και τους παίκτες του.
Πηγή: paok24.com
Σοβαρός για την πρόκριση

Στο άκουσμα του ονόματος του αντιπάλου, οι περισσότεροι θα θεωρήσουν ότι ο ΠΑΟΚ, θα κάνει εύκολα ή δύσκολη τη δουλειά του, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο, απαιτείται σοβαρότητα και συγκέντρωση.

Η νίκη και η εμφάνιση με τον Ήφαιστο Λήμνου, το προηγούμενο Σάββατο στο πρωτάθλημα, έδωσε την απαραίτητη ψυχολογία, που φάνηκε και το βράδυ της Τρίτης στο Ντιζόν. Στη Γαλλία, μπορεί να μην ήρθε η νίκη, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν και πάλι βελτιωμένος κι έδειξε ότι με τον Κώστα Χαραλαμπίδη στον πάγκο του, βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Ο σημερινός αγώνας, όμως, κρύβει διάφορες παγίδες και αν ο ΠΑΟΚ δεν προσέξει, θα αποκλειστεί ως φαβορί από μία διοργάνωση, στης οποίας τον τελικό, μπορεί να πάει με δύο νίκες κι εκτός από αυτό, θα προστεθεί επιπλέον βάρος στους ώμους του. Στις δύο προπονήσεις που έκανε η ομάδα για το παιχνίδι αυτό, ήταν πλήρης και στο μυαλό όλων, υπάρχει μόνο η πρόκριση.

Ο Διαγόρας από την πλευρά του, αποτελεί το φετινό φαβορί (μαζί με το Χαρίλαο Τρικούπη) για την άνοδο από την Α2 στη Basket League, έχει πολλή εμπειρία γι' αυτό το επίπεδο, στο ρόστερ του και οι δύο άνετες νίκες επί του Πανιωνίου και της Λάρισας στο Κύπελλο στην έδρα του, έδειξαν ότι μπορεί να κοιτάξει οποιονδήποτε στα μάτια.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Τσαρούχα, Τζαφλέρης και Κάρδαρης, με την πρώτη να έχει φέρει με τις αποφάσεις τις, κατά καιρούς, ουκ ολίγες διαμαρτυρίες από τον ΠΑΟΚ, παρόλα αυτά η ΚΕΔ την όρισε σε αυτήν την αναμέτρηση.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 17:00, στο κλειστό γήπεδο «Σταύρος Βενέτης» του Αιγάλεω και μεταδίδεται τηλεοπτικά, από την ΕΡΤ 3.

Διαβάστε ακόμη...