Επιστροφή στο «σπίτι» για τον Στέφανο Παπαδάκη

Από acpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα στίβου, ανακοινώνουν την επιστροφή του δισκοβόλου-σφαιροβόλου, Στέφανου Παπαδάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.
Πηγή: acpaok.gr
Επιστροφή στο «σπίτι» για τον Στέφανο Παπαδάκη

Από το 2010 που έκανε την εμφάνιση του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας του μέχρι και σήμερα, είναι κάθε χρόνο στους τελικούς του βασικού αγωνίσματος του (δισκοβολία).

Φέτος πρόκειται να στρέψει περισσότερο την προσοχή του στο δεύτερο αγώνισμα του, την σφαιροβολία, ώστε να βοηθήσει τον Σύλλογο μας στο βαθμολογικό κομμάτι.

Ο Στέφανος αποκτήθηκε με σκοπό να βοηθήσει τον Δικέφαλο και το τμήμα Στίβου στον τομέα των ρίψεων, με αποτέλεσμα την δημιουργία γερών θεμελίων για το μέλλον.

Μετά την συμφωνία, ο Στέφανος Παπαδάκης, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω ξανά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Από την πρώτη στιγμή που μίλησα με την έφορο - υπεύθυνη του τμήματος κ. Τάνια Κεραμυδά φάνηκε ότι η επιστροφή μου στο σύλλογο ήταν καθαρά μια τυπική υπόθεση και την ευχαριστώ ιδιαίτερα γι αυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, και την Διοίκηση του ΠΑΟΚ που μου δίνουν ξανά την ευκαιρία να εκπροσωπήσω το σύλλογο και να τον ανεβάσουμε ακόμη πιο ψηλά!.

Στο αγωνιστικό κομμάτι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να ενισχύσω το σύλλογο στον τομέα των ρίψεων στους πιο σημαντικούς αγώνες της χρονιάς που είναι οι Διασυλλογικοί και οι Πανελλήνιοι .
Κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία για νέα ατομικά ρεκόρ!».

Καλώς ήρθες και πάλι «σπίτι» σου Στέφανε! Πάμε ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ακόμη...