Νίκη και πρόκριση στην επόμενη φάση!

Από acpaok.gr: Τη νίκη – πρόκριση πήρε ο ΠΑΟΚ Prima Holidays νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 6 Νοεμβρίου 2019, επικρατώντας της ΠΕΚΕ Βροντάδου με 20-7.
Πηγή: acpaok.gr
Νίκη και πρόκριση στην επόμενη φάση!

Οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και πήραν ένα προβάδισμα, 3-0, διατηρώντας το μέχρι και τη λήξη του οκταλέπτου, 5-2. Διατηρώντας τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι παίκτες του Δικεφάλου άνοιξαν σταδιακά τη διαφορά, με το ημίχρονο να τους βρίσκει προηγούμενους με 9-3.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ εκτόξευσε τη διαφορά στο +10, 14-4, ολοκληρώνοντας τελικά την τρίτη περίοδο, προηγούμενος με 15-4. Με το τέταρτο οκτάλεπτο να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν άνετα στη νίκη με 20-7.

Ο Δικέφαλος, προσφέροντας ωραίο θέαμα, πήρε τη νίκη και το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος, με την κλήρωση για τη Β' Φάση να είναι προγραμματισμένη για τις 13 Νοεμβρίου 2019.

Πλέον, παίκτες και προπονητής στρέφουν την προσοχή τους στον εντός έδρας αγώνα με τον Α.Ο.Π. Φαλήρου το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και ώρα 15:30 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θέλει να διατηρήσει το αήττητο των νικών στην έδρα του.

ΠΑΟΚ Prima Holidays – ΠΕΚΕ Βροντάδου: 20-7

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 5-2, 4-1, 6-1, 5-3

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Βέργος): Γρηγοριάδης, Αντιβαλίδης, Λέκιτς, Προσινικλής Ν., Σγουρίδης 1, Κεχαλάρης 6, Καλαϊτζής 3, Παυλίδης 1, Παπάκος 5, Προσινικλής Π., Μπλάζεβιτς 2, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Βοζίκης 2, Παπαδόπουλος Δ.

Διαβάστε ακόμη...