Ανακαλύφθηκε κρίση στον ΠΑΟΚ!

Απο thessports.gr: Ο Απόστολος Τσουρέλας μιλώντας σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για το 2-2 του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε αποτυχία για τον Δικέφαλο το αποτέλεσμα, αλλά πρόσθεσε κιόλας ότι η ομάδα βρίσκεται σε κρίση!
Πηγή: thessports.gr
Ανακαλύφθηκε κρίση στον ΠΑΟΚ!

Αρχικά είπε: «Είναι 100% αποτυχία η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό. Έτσι πιστεύω ότι νιώθουν και στην ομάδα. Είναι ατυχής η δήλωση Φερέιρα ότι ο ΠΑΟΚ αρνείται να χάσει. Είναι μια διφορούμενη δήλωση, πετάει τη μπάλα στην εξέδρα. Αυτό που έπρεπε να κάνει ο προπονητής είναι να τονίσει την κακή εμφάνιση, εξαιτίας της οποίας προήλθε αυτό το κακό αποτέλεσμα. Κάτι δεν πάει καλά στον ΠΑΟΚ, αν αναλογιστούμε ότι το ντέρμπι με τον Άρη ήρθε 2-2, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό επίσης 2-2, ενώ με τον Ατρόμητο κερδίσαμε στο 90' με 3-2. Έχουμε αντικειμενικές δυσκολίες στο σκοράρισμα, ενώ αμυντικά με περισσή ευκολία δεχόμαστε γκολ».

Για τον Μπίσεσβαρ είπε: «Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ο μαέστρος της ομάδας. Αν αποφασίσει να τον βγάλει από την ενδεκάδα, όλοι θα παρακαλάμε πότε θα ξαναπαίξει βασικός. Χωρίς τον μαέστρο του, ο ΠΑΟΚ θα είναι σαν μια ασυντόνιστη ορχήστρα. Ο Μπίσεσβαρ, έστω κι αν είναι κακός, πρέπει να είναι στην ενδεκάδα. Ο Μπίσεσβαρ δεν έχει αντικαταστάτη. Ο Πέλκας είναι διαφορετικός παίκτης.

Άλλα στοιχεία έχει ο ένας και άλλα ο άλλος. Παίκτη όπως ο Μπίσεσβαρ που κουβαλά την ομάδα στην πλάτη του, πρέπει να του δώσουμε τον χρόνο να ξεπεράσει την κρίση. Δεν περνάει αυτός την κρίση, αλλά όλη ομάδα. Μακάρι να ήταν μόνο αυτός κακός. Ο ΠΑΟΚ είναι σε κρίση, δεν έχει την εικόνα που θα έπρεπε. Δέχεται αδικαιολόγητα γκολ. Πρέπει να δοθεί τάχιστα μια λύση».

Για το ότι οι καλοκαιρινές μεταγραφές δεν δίνουν λύσεις: «Αποκτήθηκαν το καλοκαίρι πέντε ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων δεν αγωνίζεται κανείς βασικός. Και περιμένουμε πότε θα επιστρέψουν ο Βιεϊρίνια με τον Μαουρίσιο. Και μάλιστα λέμε ότι η επιστροφή τους είναι οι καλύτερες "μεταγραφές". Δεν είναι ό,τι καλύτερο να το λέμε. Αν ήμουν προπονητής, θα προβληματιζόμουν που μπήκε ο Βιεϊρίνια κόντρα στον Παναθηναϊκό και ήταν ο καλύτερος παίκτης».

Για τον Άκπομ: «Εδώ και δύο μήνες απουσιάζει ο Άκπομ. Ένας παίκτης, ο οποίος έχει την ποδοσφαιρική παιδεία, του δώσαμε χρόνο, προσπαθεί και δίνει την ορμή που δεν έχει τώρα ο ΠΑΟΚ».

Επιπλέον υποστήριξε: «Έχουμε πολύ καιρό που ακούμε σχόλια του προπονητή για παίκτες παγκόσμιας κλάσης ή παίκτες που είναι οι καλύτεροι που είδε. Καλύτερα θα ήταν τέτοια σχόλια να έμεναν στα αποδυτήρια. Και για να έχουμε την πρέπουσα σοβαρότητα, αλλά και γιατί όταν ο φίλαθλος ακούει τέτοια σχόλια οι απαιτήσει πολλαπλασιάζονται. Αυτό μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ. Αν δεν έρθουν τα αποτελέσματα, αυτό γεννά αμφισβήτηση και μουρμούρες. Καλύτερα να είμαστε πιο προσγειωμένοι. Όλα αυτά είναι προβλήματα που δείχνουν κάτι για μένα.

Έχει ξεσπάσει ένας πόλεμος για το Πρωτάθλημα. Οι παίκτες πρέπει να μείνουν μακριά από αυτά. Να περισσέψει η σοβαρότητα. Είναι ένα όπλο που ο ΠΑΟΚ το είχε ανέκαθεν και τώρα με την απόδοση που βλέπουμε δεν φαίνεται να το έχει. Πρέπει να βρεθούν οι λύσεις και η ομάδα να βρει την ισορροπία της. Φέραμε ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και πανηγυρίζουμε; Δεν το δέχομαι. Ο Παναθηναϊκός μας έτρεξε ένα ημίχρονο κι εμείς δεν μπορέσαμε ούτε στο τρέξιμο να τους παίξουμε. Φάνηκαν πιο γρήγοροι, πιο δυνατοί και πιο γρήγοροι στο μυαλό. Δεν πας μπροστά έτσι. Και μιλάμε για μια ομάδα που χτίζεται για ευρωπαϊκή διάκριση».

Διαβάστε ακόμη...