ΠΑΟΚ: Οικονομική διαβολοβδομάδα με ΔΣ και... διπλό χρονοντούλαπο

Απο basketplus.gr: Μπορεί η ομάδα να συνεχίζει τον Ευρωπαϊκό της Γολγοθά (ένα πλήρες 12ωρο χρειάστηκε για να φτάσει η αποστολή στη Ντιζόν), ωστόσο παράλληλη πολύ δύσκολη πορεία ακολουθεί και η διοίκηση της ΚΑΕ.
Πηγή: basketplus.gr
ΠΑΟΚ: Οικονομική διαβολοβδομάδα με ΔΣ και... διπλό χρονοντούλαπο

Κάτι σαν διαβολοβδομάδα είναι αυτή που άρχισε σήμερα, αφού αναζητούνται έξτρα πόροι για να είναι συνεπής η ομάδα σε νυν παίκτες, αλλά και στις συμφωνίες με πρώην παίκτες, προπονητές και ατζέντηδες. Και αυτό το κομμάτι που κληρονόμησαν οι νυν δεν είναι Γολγοθάς (σε πραγματικές τιμές... υψομέτρου), αλλά Έβερεστ.

Οι κίνδυνοι από τους (+30) παίκτες με τους οποίους έχει γίνει διακανονισμός είναι πιο μεγάλοι και σε μέσο μηνιαίο όρο (αν υποτεθεί χρόνος αποπληρωμής οι 15 μήνες) απαιταίται ποσό πάνω 50 χιλιάδες ευρώ. Αυτά τα... απλά έλαβαν ως προίκα. Για αυτό το λόγο τη Πέμπτη θα γίνει ΔΣ μια και αυτό το τριήμερο λείπει στην Γαλλία με την αποστολή του ΠΑΟΚ ο πρόεδρος Καρακούσης. Προφανής θα είναι η απόφαση καμπάνιας για μαζικότερη παρουσία φιλάθλων στο επόμενο εντός έδρας ματς με την Μπρίντιζι...

Στο μεταξύ σήμερα η ΚΑΕ έκλεισε στο χρονοντούλαπο δύο θέματα. Αυτό του Γιάνκοβιτς (έληξε η dead line και όπως έλεγαν στην διοίκηση, το ΔΣ θα αποφασίσει... no, ακόμα και αν ο ίδιος ο παίκτης επανέλθει) και του Σκουρτόπουλου, καθώς ο "Μπίδης" ελπίζεται οτι θα ανταποκριθεί. Μέχρι νεωτέρας θα είναι ο κόουτς που θα πάει τον ΠΑΟΚ στον Μάιο. Αξίζει να σημειωθεί οτι στην προσπάθεια για έξτρα έσοδα περιλαμβάνεται και η άρση του ban, αφού με το τέλος... Γιάνκοβιτς, η ομάδα μόνο πλέον σε Αμερικάνικη βοήθεια μπορεί να ελπίζει.

Διαβάστε ακόμη...