Δύο χρυσά και 11 νίκες στην Σουηδία για τους παλαιστές μας

Από acpaok.gr : Με δύο χρυσά μετάλλια και συνολικά 11 νίκες, ολοκλήρωσε την συμμετοχή του στο Διεθνές τουρνουά Vesteros, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Σουηδία, το τμήμα πάλης του Συλλόγου μας.
Πηγή: acpaok.gr
Δύο χρυσά και 11 νίκες στην Σουηδία για τους παλαιστές μας

Πιο αναλυτικά:

Στην κατηγορία των 82 κιλών, ο αθλητής μας, Ηλίας Παγκαλίδης, με απολογισμό τριών νικών, κατετάγη πρώτος, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Στην κατηγορία των 130 κιλών, ο αθλητής μας, Σωτήρης Λιγκοβανλής, με απολογισμό μίας νίκης, κατετάγη πρώτος, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Στην κατηγορία των 72 κιλών, ο αθλητής μας, Γιώργος Σωτηριάδης, με απολογισμό τριών νικών και μίας ήττας, κατετάγη πέμπτος.

Στην κατηγορία των 77 κιλών, ο αθλητής μας, Παναγιώτης Πεπές, με απολογισμό μίας νίκης και μίας ήττας λόγω τραυματισμού, κατετάγη όγδοος.

Στην κατηγορία των 87 κιλών, ο αθλητής μας, Αβραάμ Σωτηριάδης, με απολογισμό τριών νικών και δύο ηττών, κατετάγη τέταρτος.

Αξίζει να σημειωθεί, πως δίπλα στην προσπάθεια των αθλητών μας, βρέθηκε ο Λαοκράτης Κεσσίδης, ο οποίος μέσω της εμπειρίας του έδωσε άλλο τόνο και ψυχολογία στους αγώνες των παλαιστών μας.

Διαβάστε ακόμη...