Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Mateco-Πανόραμα HONDA

Aπό acpaok.gr: Οι δηλώσεις των Δημήτρη Πελεκίδη και Μαρίας Χατζηπαρασίδου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Mateco επί του Πανοράματος HONDA με 39-12, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Χειροσφαίρισης Γυναικών.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Mateco-Πανόραμα HONDA

Δημήτρης Πελεκίδης: «Πέρα από τους δύο βαθμούς είναι πολύ σημαντικό ότι παίξαμε έναν αγώνα που ζητήσαμε την καλή άμυνα και το επιθετικό τρανζίσιον, πήγαν πάρα πολύ καλά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλά χαμένα σουτ από τα έξι μέτρα, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι. Πέραν τούτου είμαι πολύ ευχαριστήμενος από την διάθεση που έβγαλαν τα κορίτσια. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ακόμα και από αυτά τα παιχνίδια, με ομάδες χαμηλότερης ομαδικής, η ομάδα όταν έχει ένα πλάνο και παίζει με τον ίδιο τρόπο επί 60 λεπτά, κερδίζει πράγματα. Μεγάλο μπράβο και ένα μπράβο στην ομάδα του Πανοράματος, καθώς γνωρίζοντας πως υπάρχει διαφορά δυναμικής, αποφάσισε να παίξει με γρήγορο ρυθμό, κάτι που μας ευνόησε και εμάς».

Μαρία Χατζηπαρασίδου: «Πρώτα απ'όλα να συγχαρώ όλη την ομάδα. Αυτός είναι ο ρυθμός που θέλουμε να βγάζουμε εμείς, και δεν κοιτάμε ποιος αντίπαλος βρίσκεται απέναντι μας, καθώς παίζουμε σ'ένα χαμηλού επιπέδου πρωτάθλημα. Το σημερινό παιχνίδι δεν το είδαμε διαφορετικά, καθώς έχουμε δώσει πολλά φιλικά με την ομάδα του Πανοράματος, οπότε δεν μας δημιούργησε άγχος, η νίκη της πρεμιέρας τους».

Διαβάστε ακόμη...