Αυξάνεστε και πληθύνεστε!

Ολοένα και περισσότερα είναι τα καταστήματα εστίασης και δημόσιας προβολής αγώνων που μπαίνουν στην οικογένεια του PAOK TV!
Πηγή: paokfc.gr
Αυξάνεστε και πληθύνεστε!

Σχετικά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε πριν από λίγο: "Τo PAOK TV ήρθε να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Σίγουρα όμως κάποιες συνήθειες δεν κόβονται. Άλλωστε τι καλύτερο από το να απολαύσεις τον αγώνα της αγαπημένης σου ομάδας παρέα με φίλους στο στέκι σας. Τα PAOK TV Official HotSpots είναι εδώ για όλους αυτούς που έχουν συνδυάσει το ποδόσφαιρο με την έξοδο.

Tα PAOK TV Official Hotspots είναι τα καταστήματα εστίασης και δημόσιας προβολής αγώνων, που έχουν αγοράσει την επαγγελματική συνδρομή του PAOK TV και έχουν δικαίωμα να προβάλουν τους εντός έδρας αγώνες του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα της Super League 2019-20, κανονικής διάρκειας και Play Offs.

Τα Official Hotspots του επίσημου καναλιού του Δικεφάλου αγγίζουν τα 800 σε όλη την Ελλάδα και ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να βάζουν τα στοιχεία της επιχείρησής τους στην ειδική λίστα που υπάρχει στο paokfc.gr και το tv.paokfc.gr, όπου κάθε φίλαθλος μπορεί να ενημερώνεται για το πλησιέστερο σε αυτόν κατάστημα που μπορεί να δει εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ.

Όποιος επιθυμεί να μετατρέψει την επιχείρησή του σε PAOK TV Official Hotspot πρέπει να επικοινωνήσει με το 2310954099 ή το [email protected] ώστε να ακολουθήσει τις οδηγίες των ανθρώπων του καναλιού.

Υπενθυμίζουμε ότι η λειτουργία Pay Per View δεν είναι διαθέσιμη για τους χώρους εστίασης και δημόσιας προβολής και πρέπει άπαντες να προμηθευτούν το ετήσιο επαγγελματικό πακέτο, προκειμένου να μπορούν νόμιμα να προβάλουν τους αγώνες.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι θα πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι για παραβάτες και θα υπάρχουν νομικές κυρώσεις.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...