«Στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Γκάρι Ροντρίγκες, που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Δημήτρη Πέλκα, αλλά και στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.
Πηγή: inpaok.com
«Στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Τουρκία και ανήκω στην Φενέρμπαχτσε, γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ και πάλι σε ένα μεγάλο κλαμπ».

Αναφορικά με την προσαρμογή του στην νέα ομάδα:

«Όλα πάνε καλά, παίζουμε με ένα στυλ το οποίο μου ταιριάζει και με βοηθάει, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου. Είναι μία φανταστική ομάδα και κοιτάμε να γίνουμε Πρωταθλητές ενώ και η οικογένεια μου είναι πολύ ευχαριστημένη εδώ».

Την «κόντρα» με τον Τζαβέλλα και τους άλλους Ελληνες ή γνώριμους του στην Αλάνιασπορ:

«Είναι πολύ καλή ομάδα αλλά και οι ίδιοι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές, είναι σε πολύ καλή κατάσταση ενώ μιλήσαμε και πρόσφατα. Εμείς θέλουμε να είμαστε στην πρώτη θέση και η Αλάνιασπορ στην δεύτερη καθώς το Πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και μένει να δούμε ποιος θα αντέξει».

Τη συνάντηση του με τον Πέλκα:

«Ηρθε στην Κωνσταντινούπολη και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου καθώς με τον Δημήτρη είμαστε φίλοι και είχαμε βρεθεί και στην Θεσσαλονίκη όταν είχα έρθει εγώ την προηγούμενη φορά.

Γενικά με τους παίκτες του ΠΑΟΚ αλλά και τον Σύλλογο κρατάω επαφές, παραμένει στην καρδιά μου. Η ομάδα έχει εκπληκτικό κόσμο και είναι μία σπέσιαλ ομάδα για εμένα. Εγώ δίνω βάση όχι μόνο στα αγωνιστικά αλλά στα εξωαγωνιστικά θέματα και σε αυτό τον τομέα ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα στην καρδιά μου.

Ο Δημήτρης δεν είναι πλέον παιδί, είναι αρχηγός του ΠΑΟΚ και έχει μία θέση πρώτης γραμμής στην ομάδα και του αξίζει, είναι χαρούμενος που ανήκει στην ομάδα.

Οτι συνέβη πέρσι στον ΠΑΟΚ ήταν φανταστικό και είναι κάτι που εισπράττω μιλώντας και με άλλους παίκτες όπως ο Βαρέλα και ο Μπίσεσβαρ και φαίνονται αρκετά ικανοποιημένοι που βρίσκονται στον ΠΑΟΚ».

Το ενδεχόμενο να παίξει αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Champions League:

«Γιατί όχι; Θα ήθελα πολύ θα ήταν μία απίστευτη στιγμή και μπορεί να συμβεί καθώς ο δανεισμός μου εδώ είναι για δύο χρόνια».

Τον Πρίγιοβιτς:

«Παρακολουθώ τι γίνεται, βλέπω ότι δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Είχαμε κοινό συμβόλαιο με τον Πρίγιοβιτς για 4.5 χρόνια, εγώ έφυγα για δύο χρόνια δανεικός, θα δούμε τι θα γίνει στην περίπτωση του. Οπως για κάθε παίχτη έτσι και για αυτόν είναι πολύ σημαντικό να παίζει και να είναι χαρούμενος. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, που έχει σκοράρει πολλά σημαντικά γκολ. Χρειάζεται υπομονή βέβαια αλλά πρέπει ο κάθε παίχτης να είναι χαρούμενος. Πάντως ο Πρίγιοβιτς είναι χαρούμενος στην ΑΛ Ιτιχάντ όπως μου έχει πει. Δεν ξέρω κάτι διαφορετικό».

Για ενδεχόμενη επιστροφή του μαζί με τον Πρίγιοβιτς αλλά και τον Πέλκα:

«Το σημαντικό είναι να είναι καλά η ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...