Με κόσμο στο Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ, τι αναφέρει η εισήγηση της αστυνομίας

Αρνητική είναι η εισήγηση της αστυνομικής διεύθυνσης Ηρακλείου προς της ΔΕΑΒ σχετικά με την παροχή εισιτηρίων σε οργανωμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και με την οργανωμένη μετακίνηση αυτών στον αγώνα με τον ΟΦΗ,
Πηγή: sdna.gr
Με κόσμο στο Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ, τι αναφέρει η εισήγηση της αστυνομίας

που θα γίνει το Σάββατο 9/11.

Αντιθέτως η αστυνομία εισηγείται να επιτραπεί η «μεμονωμένη μετακίνηση» και η χορήγηση εισιτηρίων σε «μεμονωμένους φιλάθλους» της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ του ΟΦΗ και του ΠΑΟΚ συμφωνήθηκε να παραχωρηθεί στους φιλοξενούμενους η «θύρα 6» του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης» χωρητικότητας 400 φιλάθλων, οι οποίοι θα προμηθευτούν τα εισιτήρια, είτε ηλεκτρονικά, είτε από το εκδοτήριο που θα λειτουργήσει την ημέρα του αγώνα έξω από τη συγκεκριμένη θύρα.

Η αστυνομία δεν θέλει την οργανωμένη μετακίνηση επειδή φοβάται επεισόδια κατά τη διάρκεια της ημέρας του αγώνα λόγω της παρουσίας ομαδοποιημένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ στα κεντρικά σημεία του Ηρακλείου, η οποία θα οφείλεται στο ότι τα πλοία από τον Πειραιά φτάνουν νωρίς το πρωί την ημέρα του αγώνα και αναχωρούν για τον Πειραιά στις 21.00, όταν ο αγώνας δεν θα έχει τελειώσει (σ.σ. αρχίζει στις 19.30) με αποτέλεσμα να απαιτείται ειδικός σχεδιασμός και διάθεση ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας.

Διαβάστε ακόμη...