«Μας δίνει κίνητρο ο κόσμος»

Από inpaok.com: Ο παίκτης χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Παπαβασίλης, μίλησε αποκλειστικά στο INPAOK, για την ισοπαλία στο παιχνίδι με τον Δούκα, για το αν θεωρεί πως ήταν θετικό ή όχι το αποτέλεσμα, με βάση την έκβαση του αγώνα, για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Δράμα, για το γεγονός πως έχει προπονητή τον πατέρα του, Αλέξη Παπαβασίλη, ενώ έστειλε και το μήνυμά του στον κόσμο του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
«Μας δίνει κίνητρο ο κόσμος»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Δούκα:

«Είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο 40λεπτο, δηλαδή η κακή μας εμφάνιση δεν περιορίστηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου. Στο 41' ήμασταν πίσω με οκτώ γκολ (23-15) και όμως βρήκαμε την δύναμη να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, να πάρουμε την ισοπαλία, με δύο σερί 0-4.

Στο τέλος βέβαια είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη, στην τελευταία επίθεση, αλλά αυτά συμβαίνουν, έγινε ένα λάθος και νομίζω πως έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, το αποτέλεσμα για εμάς είναι θετικό.

Τώρα πρέπει να δουλέψουμε τα λάθη μας, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και στα προηγούμενα, να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας, για να δούμε και τι έφταιξε στην κακή μας απόδοση στον Δούκα».

Για το αν σαν ομάδα θεωρούν πως το αποτέλεσμα με τον Δούκα είναι θετικό ή όχι:

«Εμείς φυσικά παίξαμε για τη νίκη, αλλά η αλήθεια είναι πως μας αφήνει μια... γλυκόπικρη γεύση. Εν τέλει ήταν θετικό, όμως εξ αρχής εμείς θέλαμε τη νίκη».

Για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Δράμα:

«Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι, θέλουμε και πάλι τον κόσμο δίπλα μας, όπως στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και τον Ιωνικό, είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε, καθώς είμαστε το φαβορί, οπότε θα δουλέψουμε, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να αφήσουμε πίσω μας και το αποτέλεσμα με τον Δούκα, ώστε να πάρουμε και σαν ομάδα ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για το γεγονός πως έχει προπονητή τον πατέρα του, Αλέξη:

«Είναι νορμάλ για εμένα, όμως για αυτό ίσως ευθύνεται το γεγονός πως τον είχα προπονητή και πριν τρία χρόνια, σε πιο μικρές ηλικίες, οπότε το έχω ξεπεράσει το οποιοδήποτε τρακ. Η σχέση μας είναι κανονική».

Για τον κόσμο:

«Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο, για να μας δίνει δύναμη και έξτρα κίνητρο, ώστε να μας βοηθάει να ανεβάζουμε την απόδοσή μας».

Διαβάστε ακόμη...