«Εμείς το νταμπλ!»

Από paokday.gr: H πίβοτ του γυναικείου χάντμπολ, Τέγια Φερφόλια παραχώρησε δηλώσεις στο πλαίσιο της media day στους ρεπόρτερ της ομάδας.
Πηγή: paokday.gr
«Εμείς το νταμπλ!»

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την ΖΟΡΚ:

«Δώσαμε τα πάντα, αλλά η ΖΟΡΚ Γιαγκόντινα ήταν μία δύσκολη αντίπαλος από μία χώρα με μεγάλη παράδοση στο χώρο του χάντμπολ. Μπορεί να μην καταφέραμε να συνεχίσουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία, αλλά είμαστε χαρούμενες για την εικόνα που είχαμε τόσο στα ματς με την Μουράτπασα, όσο και σε αυτά με τη σέρβικη ομάδα».

Για το παιχνίδι με την Άρτα:

«Τις τελευταίες ημέρες προετοιμαζόμαστε με προπονήσεις και αναλύσεις βίντεο για την έναρξη του πρωταθλήματος κόντρα στην Άρτα. Για μία ακόμη χρονιά οι στόχοι μας σε εγχώριο επίπεδο είναι υψηλοί και όπως και την περσινή σεζόν έτσι και φέτος θέλουμε να είμαστε η ομάδα που θα κατακτήσει το νταμπλ και την επόμενη χρονιά να εμφανιστούμε ακόμη καλύτερες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Για την στήριξη του κόσμου σε Βέροια και Σερβία:

«Είμαστε χαρούμενες που είχαμε τη στήριξη του κόσμου και στα παιχνίδια που δώσαμε στη Βέροια, αλλά και στη Σερβία. Σημαίνει πολλά για εμάς η παρουσία των φίλων του ΠΑΟΚ. Μας δίνουν δύναμη και θέλουμε να είναι στο πλευρό μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».

Διαβάστε ακόμη...