”Είμαι ερωτευμένος με τον Βιεϊρίνια”

Από arenafm.gr : Ο Αχιλλέας Μπέος φιλοξενήθηκε στον ARENAFM89.4 και μίλησε για τον σαββατιάτικο αγώνα του Βόλου ΝΠΣ με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει παρουσία χιλιάδων φίλων του Δικεφάλου-”Είναι ευπρόσδεκτοι στον Βόλο” είπε χαρακτηριστικά αλλά και για τον…έρωτα του για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.
Πηγή: arenafm.gr
”Είμαι ερωτευμένος με τον Βιεϊρίνια”

Για την πολιτική του Βόλου να δίνει εισιτήρια σε κάθε ομάδα: ”Με τον Άρη αποδείξαμε ότι μπορούν να συνυπάρξουν οπαδοί των δυο ομάδων. Ο Βόλος δεν έχει προβλήματα με κανέναν, είναι η πρώτη του χρονιά στην πρώτη εθνική κατηγορία και δεν έχει οργανωμένους φιλάθλους. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχουμε ούτε ένα ευρώ πρόστιμο. Γιατί να μην γευτούμε λοιπόν την χαρά να υπάρχουν φίλαθλοι και των δυο ομάδων όπως πρέπει να είναι κανονικά κάθε γήπεδο;”

Για τον αν ο Βόλος θα φιλοξενεί οπαδούς ακόμη και αν κυνηγά ευρωπαϊκά εισιτήρια στο τέλος της σεζόν: ”Φυσικά και ναι. Αρχικά το γήπεδο είναι αρκετά μεγάλο και θεωρώ ότι η χαρά του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου συγκεκριμένα είναι να παίζουν οι ποδοσφαιριστές σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Όσο περισσότεροι φίλαθλοι υπάρχουν τόσο καλύτερη απόδοση έχουν και από τις δυο ομάδες. Αντίπαλος σε ένα αγώνα είσαι μόνο για 90 λεπτά. Οι συνθήκες είναι τέτοιες, με τον πυρήνα τον οπαδών να είναι 2.500 με 3.000 χιλιάδες, που επιτρέπουν να έρθουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ χωρίς προβλήματα. Υπάρχουν όμως και οι ουδέτεροι. Από την μία έχουμε τον νταμπλούχο Ελλάδος και από την άλλη μια νεοφώτιστη ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του όπως τον Τόρες και τον Ζεάο.”

Για την υποστήριξη από τους Βολιώτες: ”Ο Βόλος έχει 2.500 με 3.00 φιλάθλους οι οποίοι δεν είναι φανατικοί τους οποίους δεν τους θέλουμε κιόλας. Δεν υπάρχει κανένα όφελος από αυτούς όχι μόνο οικονομικά αλλά και αγωνιστικά από μια μερίδα ”ανεγκέφαλων” οπαδών. Αφαίρεση βαθμών, πρόστιμα και τραυματισμοί είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα αυτών,τα οποία εγώ προσωπικά δεν θέλω στον Βόλο.”

Για το αν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα βίας στα ελληνικά γήπεδα: ”Έχουμε από συγκεκριμένες ομάδες περιστατικά βίας, αλλά πιστεύω πως υπάρχει βελτίωση. Προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ έχω να τους πω πως είναι καλοδεχούμενοι, να έρθουν να χαρούν την πόλη και τον αγώνα. Είναι απλά ένα παιχνίδι δεν χρειάζεται να ξεφεύγουμε,δεν έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα. Με τον Άρη τα πράγματα ήταν ιδανικά μέσα στην πόλη. Το ίδιο θέλω να δω και με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο. Είναι ευκαιρία για όλους να απολαύσουν την εκδρομή τους στον Βόλο. Στις 9 και μισή θα ξέρουμε ποιος θα είναι ο νικητής και αυτό είναι όλο, δεν χρειάζονται παραπάνω λόγια και φασαρίες.”

Για την πορεία της ομάδας: ”Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Κάναμε κακό παιχνίδι με τον Ατρόμητο άλλα αυτά συμβαίνουν. Μιλάμε για μια ομάδα με 3 χρονιά ζωής χωρίς εμπειρία η οποία παίζει κάλο ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες. Στην Αθήνα πιστεύω θα μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς αν δεν υπήρχε ο Ζαχαριάδης. Δεν στεκόμαστε εκεί, ο Βόλος παίζει ωραίο,επιθετικό ποδόσφαιρο και ο στόχος του είναι να χτίζεται βήμα-βήμα.”

Για την πορεία του Βόλου: ”Εγώ δεν είμαι πρόεδρος, βοηθάω τον Βόλο, συμβάλλω όπου χρειάζεται. Στόχος μου είναι να υπάρχει μια ομάδα μόνο στον Βόλο όπως έχει και ένα δήμαρχο.”

Για το ρόστερ της ομάδας: ”Ο Τόρες, για παράδειγμα, τον απέκτησε η Μπενφίκα πέρυσι για 3,5 εκατομμύρια. Δεν νομίζω Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ να έχουν Τόρες στην ομάδα τους. Εμείς δίνουμε 90 χιλιάδες για τον συγκεκριμένο παίκτη και ο Ολυμπιακός πολλά περισσότερα για έναν παρόμοιο ποδοσφαιριστή τον Ποντένσε. Ο Βόλος πριν πάρει τους δανεικούς του ΠΑΟΚ, πήγε στην Γενεύη τμήμα σκάουτινγκ για να τους αξιολογήσουν που έπαιζαν εκεί τουρνουά. Επενδύει σε δανεικούς παίκτες που είναι μικροί και έχουν να δώσουν πολλά παρά σε παίκτες τύπου Ουάρντα που τον μαζεύουν από τα κλαμπ!”

Για την χρησιμοποίηση των δανεικών στο ματς με τον ΠΑΟΚ: ”Το να μην παίξουν στον Σαββατιάτικο αγώνα είναι επιθυμία δικιά τους. Εμείς δεν είχαμε τέτοιο πρόβλημα γιατί πάνω απ όλα πιστεύουμε πως έχουν ήθος και θέλουν να διακριθούν. Όμως είναι μια επιθυμία από την μεριά του ΠΑΟΚ που οφείλουμε να σεβαστούμε, να παίξουν άλλα παιδιά να πάρουν ευκαιρίες. Δεν θεωρώ πως είναι και σωστή απόφαση,γιατί έτσι κι αλλιώς οι παίκτες θα έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό και θα μπορούσε να τους δει και ο ΠΑΟΚ. Το σκεπτικό του να κάνουν κάποιο λάθος επειδή ανήκουν στον ΠΑΟΚ είναι εντελώς ”βρώμικο”. Όπως και να έχει δεν θα είναι στην αποστολή και έτσι θα τα προστατέψουμε.”

Για το ποιος είναι φαβορί για το πρωτάθλημα: ”Φαβορί για το πρωτάθλημα είναι και ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ είναι τελείως διαφορετικός σε σχέση με το ξεκίνημα του. Επιστρέφει ένα άτομο με τον οποίο είμαι ερωτευμένος για το ήθος του και αναφέρομαι στον Αντελίνιο Βιεϊρίνια. Είναι ένας ηγέτης ο οποίος τιμάει με την παρουσία του τα ελληνικά γήπεδα και μπορεί να αλλάξει την εικόνα του ΠΑΟΚ.”

Κλείνοντας ανέφερε: ”Να προσέξει ο κόσμος, γίνονται τεράστιες προσπάθειες με την αστυνομική διεύθυνση. Έρχονται να δουν έναν αγώνα τίποτα περισσότερο. Τους παρακαλώ, έχω καλή σχέση μαζί τους, να μην κάνουν παρατράγουδα. Να μην επιτρέψουμε τους αστυνομικούς να χρησιμοποιήσουν χημικά και να τιμωρηθούν οι ομάδες.”

Διαβάστε ακόμη...