Βόλος: «Θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο η προσέλευση του κόσμου με ΠΑΟΚ»

Από sfina.gr:Ανάρπαστα γίνονται από την πρώτη κιόλας ημέρα διάθεσής του τα εισιτήρια του παιχνιδιού του Βόλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, το προσεχές Σάββατο, όπως έκανε σήμερα γνωστό η νεοφώτιστη ομάδα μέσω ανακοίνωσής της!
Πηγή: sfina.gr
Βόλος: «Θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο η προσέλευση του κόσμου με ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση των εισιτηρίων του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου Βόλος – ΠΑΟΚ, από την πρώτη κιόλας ημέρας της διάθεσής τους.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι από το πρωί αρκετοί είναι οι φίλοι του Βόλου που πέρασαν από τα γραφεία της ομάδας, προκειμένου να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους για το ματς του Σαββάτου (7.30 μ.μ./Πανθεσσαλικό), ώστε να αποφύγουν τυχόν ταλαιπωρία την ημέρα του αγώνα.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η προσέλευση του κόσμου στον αγώνα Βόλος – ΠΑΟΚ θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Προκειμένου λοιπόν να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και συνωστισμός την ημέρα του αγώνα, η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει του φιλάθλους της ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους είναι προτιμότερη η αγορά του εισιτηρίου από τα γραφεία της ομάδας μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι (Aργοναυτών 15 από τις 9.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. και από τις 6.00 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ.).

Για όσους πάντως επιθυμούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από το Πανθεσσαλικό στάδιο πριν από την έναρξη του αγώνα, συνιστάται η πρόωρη προσέλευσή τους ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

υπενθυμίζουμε ότι στον αγώνα Βόλος – ΠΑΟΚ θα υπάρξει γενική είσοδος 15 ευρώ.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο.

Για το λόγο αυτό, οι φίλοι της ομάδας που δεν έχουν εκδώσει την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, θα πρέπει να το πράξουν είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ μέχρι το Σάββατο στις 2.00 μ.μ., είτε από το ειδικό ταμείο που θα λειτουργεί έξω από τη 1η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου από τις 2.00 μ.μ. και μέχρι την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...