Δεν ξεχνούν τον Βιεϊρίνια οι Γερμανοί!

Από thessports.gr: Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά από 190 ημέρες επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους έχοντας ξεπεράσει πλήρως τη ρήξη μηνίσκου και χιαστού που είχε υποστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα.
Πηγή: thessports.gr
Δεν ξεχνούν τον Βιεϊρίνια οι Γερμανοί!

Ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ αποθεώθηκε από την Τούμπα, κατά την είσοδο του σε μία μοναδική στιγμή που όπως έλεγε ο ίδιος δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Φυσικά, με την επιστροφή του Βιεϊρίνια ασχολήθηκαν τα πορτογαλικά ΜΜΕ, αλλά εντύπωση κάνει το γεγονός πως μεγάλη αναφορά έγινε και σε γερμανικά δημοσιεύματα.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι Γερμανοί:

«Ο Βιεϊρίνια έχει μόλις ολοκληρώσει μια επιτυχημένη επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μισό χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο πρώην παίκτης της Βόλφσμπουργκ μπήκε ως αλλαγή στη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-0 απέναντι στη Λαμία.

Ήταν ο MVP, όταν η Βόλφσμπουργκ κέρδισε με 3-1 την Ντόρτμουντ στον τελικό του DFB Cup το 2015, ήταν αυτός που με το γκολ του απέναντι στην Μπραουνσβάιγκ έγινε ο ήρωας της παραμονής της ομάδας στην Bundesliga το 2017. Στη συνέχεια, ο Βιεϊρίνια επέστρεψε στο ΠΑΟΚ, όπου έγινε αρχηγός.

Τον Απρίλιο του 2019, όταν υπέστη ρήξη χιαστών, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στάθηκαν αμέσως στο πλευρό του και του έδειξαν μεγάλη αγάπη. Τώρα ήρθε η ώρα: Ο Βιεϊρίνια έκανε μια επιστροφή γεμάτη συναισθήματα, ο Πορτογάλος μπήκε στο 81ο λεπτό του αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στη Λαμία.

Πριν από την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, η κόρη του, Κριστίνα, της οποίας το πορτρέτο «φοράει» σαν τατουάζ στο χέρι του, προετοίμασε την αλλαγή του μπαμπά της. Όταν μπήκε στο γήπεδο, εισέπραξε ένα τεράστιο χειροκρότημα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ενώ ο συμπαίκτης του Χοσέ Κρέσπο του παραχώρησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο Βιεϊρίνια, που είναι παντρεμένος με Ελληνίδα, βρίσκεται στη δεύτερη θέση, μετά από επτά αγώνες με τον ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό. Μέχρι τη στιγμή της... μονομαχίας των δύο ομάδων θέλει να είναι απόλυτα σε φόρμα»

Διαβάστε ακόμη...