Στην Τούμπα για την πρόκριση η Κ19

Είναι φυσικά, πιο ωραία στην Τούμπα! Oσο πιο συχνά γίνεται… Εκεί μας περιμένουν όλους οι παίκτες της Κ19 του ΠΑΟΚ την Τετάρτη 23.10 στις 18.00 για τον επαναληπτικό αγώνα απέναντι στην Bohemian FC για το Youth League.
Πηγή: paokfc.gr
Στην Τούμπα για την πρόκριση η Κ19

 

Ημέρα Τετάρτη, η ώρα ιδανική, ο καιρός το ίδιο για μια …βόλτα στην Τούμπα φίλων του ποδοσφαίρου κάθε ηλικίας, που θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην περσινή πρωταθλήτρια Κ19, οι παίκτες της οποίας δεν μπορούν να ξεχάσουν, φυσικά, τις στιγμές που έζησαν κόντρα στην Τότεναμ στην Τούμπα την περασμένη σεζόν.

Η ομάδα των Γκαρσία και Σνάουτσνερ έκανε μία καλή εμφάνιση κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο και έφυγε από την Ιρλανδία με ένα ισχνό προβάδισμα. Το 1-1 του πρώτου αγώνα γεννά σαφώς προσδοκίες για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου αν κι εφόσον ο Δικέφαλος προχωρήσει, θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου.

Υπενθυμίζουμε ότι στο Δουβλίνο, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 6′, αλλά τέσσερα λεπτά μετά ο Γαϊτανίδης απάντησε για τον ΠΑΟΚ.

  • Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τις 15.00.
  • Απαιτείται πρόσκληση για την είσοδο σ το γήπεδο με την προσκόμιση ΑΜΚΑ και ΑΤ.
  • Θα πρέπει να έχετε μαζί σας φωτοτυπία ή φωτογραφία της ταυτότητας σας.
  • Τα ανωτέρω ισχύουν για όλες τις ηλικίες.

H μορφή του UEFA Youth League

Το UEFA Youth League ξεκίνησε ουσιαστικά τη σεζόν 2015-16, με το τουρνουά να επεκτείνεται από 32 σε 64 ομάδες. Στη σημερινή του μορφή, συμμετέχουν οι ομάδες Νέων (Κ19) των συλλόγων που αγωνίζονται στη φάση των ομίλων του Champions League, συν τους εγχώριους πρωταθλητές Nέων των υψηλότερων βαθμολογικά εθνικών ενώσεων.

Οι ομάδες Nέων του Champions League διατηρούν τη μορφή των ομίλων, με τους νικητές να προκρίνονται στο γύρο των «16» και τις επιλαχούσες να προχωρούν στα Play Offs.

Οι 32 εγχώριοι πρωταθλητές Nέων αγωνίζονται σε δύο γύρους των δύο αγώνων, με τους οκτώ νικητές να προκρίνονται στα play off, όπου παίζουν έναν εντός έδρας μονό αγώνα, εναντίον της επιλαχούσας από το μονοπάτι του Champions League.  Από τον γύρο των «16» και ύστερα, διατηρείται η ίδια μορφή των μονών αγώνων όπως και πριν.

Διαβάστε ακόμη...