«Στόχος πάντα το πρωτάθλημα»

Η κεντρικός αμυντικός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Μιλιάνα Σμιλίνκοβιτς, μίλησε αποκλειστικά στο INPAOK, για τη νίκη της πρεμιέρας, κόντρα στον Οδυσσέα Γλυφάδας, για το επόμενο παιχνίδι στα Γιάννενα, για το πρωτάθλημα και αν θα είναι ξανά… κούρσα για δύο, για τους οπαδούς του Δικεφάλου, αλλά και για την εμπειρία του Champions League.
Πηγή: inpaok.com
«Στόχος πάντα το πρωτάθλημα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη κόντρα στον Οδυσσέα Γλυφάδας:

«Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι. Για εμένα ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, κάτι που η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα, γιατί πέρσι ήταν αρκετά δύσκολο το παιχνίδι. Φέτος ήταν πιο εύκολα και σίγουρα για τον στόχο μας που είναι και φέτος το πρωτάθλημα, ήταν τρεις βαθμοί οι οποίοι μας έδωσαν ένα καλό ξεκίνημα για τον στόχο μας».

Για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στα Γιάννενα:

«Στο επόμενο παιχνίδι έχουμε και πάλι ταξίδι, καθώς παίζουμε στα Γιάννενα. Θέλουμε και πάλι τους τρεις βαθμούς όπως και σε κάθε παιχνίδι μέσα στην χρονιά. Προπονούμαστε πολύ καλά, οπότε πιστεύω πως θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν το πρωτάθλημα θα είναι και πάλι μια… κούρσα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη ή αν θα είναι διαφορετικό το πρωτάθλημα φέτος:

«Πραγματικά δεν ξέρω, αλλά εμείς έχουμε τον δικό μας στόχο, δουλεύουμε για αυτό και σίγουρα πιστεύω στην ομάδα μου, ώστε να το πάρουμε ξανά».

Για τους οπαδούς της ομάδας:

«Θέλω να τους καλέσω να έρθουν και να μας στηρίξουν, γιατί το αξίζουμε, είμαστε πρωταθλήτριες και υποσχόμαστε να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο, ώστε να έρθουν και να απολαύσουν τα παιχνίδια, τα οποία ελπίζω να έχουν και πολλά γκολ από την πλευρά μας».

Για την εμπειρία που έζησαν με την συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League:

«Ήταν μια όμορφη εμπειρία, δυστυχώς όμως ήμασταν άτυχες, διότι τύχαμε στον πιο δύσκολο όμιλο. Επίσης, είχαμε τραυματισμούς, κάτι που δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τα πράγματα, αλλά ελπίζω να τα πάμε καλύτερα τη νέα σεζόν με περισσότερη εμπειρία και να είμαστε σε έναν πιο εύκολο όμιλο».

Διαβάστε ακόμη...