«Μεγάλη ευθύνη να φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Η Νικολέτα Πίτσιου μίλησε στο PAOK24 για την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει τα τελευταία χρόνια η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, την προσπάθεια που θα γίνει για το επόμενο βήμα στην Ευρώπη, αλλά και την κατάσταση του αθλήματος στη χώρα μας.
Πηγή: paok24.com
«Μεγάλη ευθύνη να φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ»

Με στόχο να κατακτήσει ένα ακόμη πρωτάθλημα η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ μπήκε με το δεξί στη νέα σεζόν επικρατώντας με 4-0 εκτός έδρας του Οδυσσέα Γλυφάδας και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της κόντρα στα Γιάννενα το μεσημέρι της Κυριακής στις 16:00.

Η Νικολέτα Πίτσιου αναφέρθηκε στις δύο αυτές αναμετρήσεις τονίζοντας:

«Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Εξαρτάται από τη δική μας απόδοση το πώς θα κυλήσει. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο πολλά από τα πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις και σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε. Και στο ματς με τα Γιάννενα πρέπει να δείξουμε ανάλογη εικόνα για να πάρουμε ακόμη μία νίκη στο ξεκίνημα της σεζόν».

Η Ελληνίδα διεθνής παίκτρια του ΠΑΟΚ μίλησε και για την παρουσία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη:

«Θέλουμε και φέτος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αήττητες, αλλά κυρίως μέσα από αυτά τα ματς να προετοιμαστούμε ακόμη καλύτερα για το Champions League της ερχόμενης περιόδου.

Δεν είχαμε όσο χρόνο χρειαζόμασταν για την προετοιμασία μας, όμως κερδίσαμε εμπειρίες από τη συμμετοχή μας στα προκριματικά του Champions League και είμαι σίγουρη πως την επόμενη φορά θα εμφανιστούμε ακόμη καλύτερες».

Παράλληλα, η Νικολέτα Πίτσιου εξέφρασε την περηφάνια της που είναι μέλος της ομάδας του Δικεφάλου, ενώ αναφέρθηκε και στο επίπεδο του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου:

«Είναι μεγάλη ευθύνη να φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ και κάθε χρόνο να φτάνεις στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαστε χαρούμενες για την πορεία του τμήματος όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζουμε να συνεχιστεί και αυτό στο μέλλον.

Το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αρχίζει να ανεβαίνει, αλλά χρειάζεται ακόμη δουλειά τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και στην εθνική ομάδα. Είμαστε όμως σε καλό δρόμο και ευελπιστώ πως τα επόμενα χρόνια θα υπάρχει περαιτέρω βελτίωση».

Διαβάστε ακόμη...