Captain… 189 ημέρες μετά!

Από inpaok.com: Έξι μήνες και 5 ημέρες. Τόσο ήταν το διάστημα που χρειάστηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια για να επιστρέψει απολύτως υγιής και να προσφέρει εκ νέου τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Captain… 189 ημέρες μετά!

Στις 14 Απριλίου του 2019, ο Δικέφαλος αντιμετώπιζε εκτός έδρας την Λάρισα για την 28η αγωνιστική της περσινής Super League, στον δρόμο προς την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος.

Σε μια ανύποπτη φάση, στο 36′ της αναμέτρησης, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ πατάει άτσαλα στο χορτάρι και αμέσως οι πάντες... παγώνουν, μιας και από τις αντιδράσεις καταλαβαίνουν ότι είναι κάτι σοβαρός.

Ο αρχηγός των νταμπλούχων πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, για να αποκατασταθεί η ζημιά στον χιαστό του.

Πριν από αυτό βέβαια μπήκε, όντας τραυματίας στην αποστολή για το παιχνίδι- φιέστα με τον Λεβαδειακό, και μάλιστα πέρασε ως αλλαγή στις καθυστερήσεις για να αναδειχθεί πρωταθλητής όπως του αρμόζει. Στο γήπεδο και με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο.

Από εκεί και πέρα ξεκίνησε ο «Γολγοθάς» της αποθεραπείας του Πορτογάλου, με έναν και μοναδικό στόχο. Να επιστρέψει πιο δυνατός.

189 ημέρες μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στο «AEL FC Arena», βρίσκεται και πάλι στην αποστολή του Δικεφάλου (δείτε εδώ), για το παιχνίδι της Super League κόντρα στην Λαμία, στην Τούμπα (20/9, 18:00).

Ο αρχηγός είναι εδώ!

Διαβάστε ακόμη...