Η ενδιαφέρουσα περίπτωση του Mr. Smith

Απο forzaonline.gr: Μορφή μεγάλη αυτός ο Άνταμ Σμιθ. Να ξεκινήσει με το «καλημέρα» με τέτοια εμφάνιση σε ένα γήπεδο όπως το Παλέ, που «έβραζε»... Να συνεχίζει απτόητος την επόμενη αγωνιστική και να «γράφει» 52 πόντους στα δυο πρώτα ματς, δεν είναι κάτι που μπορεί να περάσει απαρατήρητο ή να μείνει ασχολίαστο. Ο μάνατζερ του έστειλε ήδη το μήνυμα. «Συνέχισε έτσι και την επόμενη χρονιά πάμε για πάνω από 100 χιλιάρικα». Κι επειδή το έργο το έχουμε... ξαναδεί , να δείτε που αν εξακολουθεί να «φορτώνει» τα αντίπαλα καλάθια θα έχει σύντομα προτάσεις.
Πηγή: forzaonline.gr
Η ενδιαφέρουσα περίπτωση του Mr. Smith

Η διάρκεια είναι αυτή που θα δείξει αν μπορεί να ανέβει επίπεδο. Και ο ίδιος γνωρίζει καλά πως πολλά θα εξαρτηθούν (σε ό,τι αφορά το προσωπικό του μέλλον), κι από τις εμφανίσεις στην Ευρώπη. Αν όλα πάνε καλά θα ωφεληθεί κι ο ΠΑΟΚ και ο παίκτης, θα είναι αυτό που λένε στις ΗΠΑ μια «win-win situation».

Στο μεταξύ ο Σμιθ άρχισε σιγά σιγά να μαθαίνει και την πόλη. Στάμπαρε και μερικά ωραία μέρη για... γυρίσματα. Για όσους δεν το γνωρίζουν έχει τρέλα με την ραπ μουσική, γράφει, τραγουδάει και πρωταγωνιστεί σε κάποια ερασιτεχνικά κλιπ. Για αυτό και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ «έντυσε» με την μουσική του ένα βιντεάκι με όργια που έκανε στο Παλέ.

Εμπόδιο στο να κτίσει μια καλύτερη καριέρα του ήταν πάντα το μπόι του καθώς είναι μόλις 1,85μ. και μικρόσωμος. Αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο βέβαια στο να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα Πανεπιστήμιο με πολύ καλό μπασκετικό πρόγραμμα όπως το Georgia Tech. Ο ΠΑΟΚ τον είχε εντοπίσει από πρόπερσι, τον ήθελε για αντικαταστάτη του Μπράντον Τρις όμως τότε η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΠΕΣΤ

Άλλος παίκτης στην προπόνηση μαθαίνουμε είναι ο Μπέστ. Ο Καναδός δίνει δείγματα πολύ καλού αθλητή, ωστόσο ακόμη δεν το έχει βγάλει σε αυτά τα δυο ματς του ΠΑΟΚ με Άρη και Λάρισα. Ο Φλεβαράκης τον πιστεύει πάντως και τον περιμένει...

*Με την προπονητική θα ασχοληθεί ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ (2008-12), Μιχάλης Γιαννακίδης. Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη ο Μάικ κοουτσάρει με επιτυχία την παιδική ομάδα της Αρετσούς. Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην νέα του σταδιοδρομία.

ΠΑΛΕΥΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΑ

Εντάξει, δεν βγάζει μάτια με την απόδοση του αυτός ο Ζέιν Νόουλς. Δεν είναι υψηλής ποιότητας ψηλός. Είναι φιλότιμος όμως και παλεύει ειδικά στην άμυνα. Με 2.5000 ευρώ περίπου τον μήνα δεν βρίσκεις εύκολα ξένο ψηλό. Δεν είναι και μόνος του. Αποκτήθηκε δίπλα του κι ο Σαρικόπουλος, ενώ πάντα υπάρχει κι ο (συγκινητικός) Βαγγέλης Μαργαρίτης, τον οποίο ο Φλεβαράκης πρέπει να διαχειριστεί προσεκτικά ώστε να βγάλει τα διπλά ματς της εβδομάδας.

*Τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να μείνει όρθιος και να έχει μια εξέλιξη ως ομάδα μέσα στην χρόνια; Περίπου 20.000 ευρώ το μήνα. Αυτή είναι περίπου η μισθοδοσία των 10 παικτών του. Οι άλλοι έχουν εκχωρήσεις.

Με αυτά τα λεφτά εξασφαλίζεις ηρεμία, αποφεύγεις γκρίνιες και πιθανές αποχωρήσεις. Θα τα καταφέρει η νέα διοίκηση;

Διαβάστε ακόμη...