Προπαγάνδα για το ΑΕΚ- ΠΑΟΚ!

Από thessports.gr: Σε προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας έχουν επιδοθεί τα ΜΜΕ του κέντρου, με αφορμή το σημερινό (17/10) σεμινάριο για το VAR ο ειδικός εκπαιδευτής VAR της FIFA, Κάρλος Χεσούς Γκόμεθ.
Πηγή: thessports.gr
Προπαγάνδα για το ΑΕΚ- ΠΑΟΚ!

Σε αυτό εξήγησε και ανέλυσε 14 φάσεις του VAR που συζητήθηκαν, ήταν μεταξύ άλλων και το γκολ που χάρισε την ισοπαλία στην ΑΕΚ , στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, και το φάουλ που έκανε ο Κρίστισιτς στον Ντόουγκλας Αουγκούστο, πριν το τέρμα του Ντέλετιτς, για το τελικό 2-2.

Για την συγκεκριμένη φάση, ο Ισπανός είπε χαρακτηριστικά πως:

Για μένα υπάρχει φάουλ, αλλά κανένας δε μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν ήταν. Κανένας δε μπορεί να κατηγορήσει τον διαιτητή που δεν το υπέδειξε, από τη στιγμή που το var δεν τον ειδοποίησε. Για να ειδοποιήσει ο χειριστής του var πρέπει να είναι 100% σίγουρος για την παράβαση, αλλιώς σύμφωνα με το πρωτόκολλο, το παιγνίδι συνεχίζεται κανονικά».

Είναι απορίας άξιο πως από αυτή την τοποθέτηση του, τα αθηναϊκά ΜΜΕ έβγαλαν το συμπέρασμα πως ο Γκόμεθ θεωρεί... πεντακάθαρο το γκολ των «κιτρινόμαυρων», αφού ο Ισπανός λέει ξεκάθαρα πως για τον ίδιο υπάρχει φάουλ.

Έτσι τα ερωτήματα για την συμπεριφορά του Τάσου Σιδηρόπουλου που είδε την φάση, αλλά δεν κάλεσε τον διαιτητή στην οθόνη, παραμένουν.

Την ίδια ώρα, τα περί «καθαρού» γκολ της ΑΕΚ γίνονται πρωτοσέλιδα, ενώ το ξεκάθαρο πέναλτι στον Μπαράλες, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα, περνάει στα «ψιλά»!

Διαβάστε ακόμη...