«Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να πάρω το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας μου»

Από sdna,gr: Ο Άντερσον Εσίτι ντύθηκε στα «ασπρόμαυρα» το καλοκαίρι που μας πέρασε, με τον θηριώδη χαφ να αποκαλύπτει ότι μιλούσε με τον ΠΑΟΚ, από τον περασμένο Γενάρη, ενώ κατέστησε σαφές ότι πρώτος του στόχος με τον Δικέφαλο είναι το πρωτάθλημα.
Πηγή: sdna.gr
«Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να πάρω το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας μου»

Σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης μίλησε ο αμυντικός χαφ του ΠΑΟΚ, Άντερσον Εσίτι, ο οποίος ήρθε στην καλοκαιρινή περίοδο των μεταγραφών από την βελγική Γάνδη. Ο Νιγηριανός χαφ μίλησε για τον Αμπέλ Φερέιρα, την συνύπαρξη του στα χαφ με τον Μαουρίσιο και για τον «boss» Αντρέ Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αναφορικά με τον Μάριο Μπράνκο και την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ:

«Με πήρε τηλέφωνο από τον Ιανουάριο για τον ΠΑΟΚ αλλά το καλοκαίρι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στην ομάδα».

Για τον Αμπέλ Φερέιρα:

«Δεν είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν, αλλά ο ίδιος με ήξερε από το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Όταν αγωνίζομαι, στοχεύω στο να βοηθάω την ομάδα και τον ίδιο».

Σχετικά με την συνύπαρξη του με τον Μαουρίσιο στην μεσαία γραμμή:

«Όλοι δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό είτε παίζουμε, είτε όχι. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης ο Μαουρίσιο και μου αρέσει να παίζουμε μαζί».

Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Μου αρέσει να βελτιώνομαι συνέχεια, μπορώ να γίνω καλύτερος στην συνέχεια και έχω ακόμα πολλά να δώσω στην ομάδα. Θέλω να δείξω στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι έκαναν την σωστή επιλογή που με επέλεξαν».

Δεν έχεις σκοράρει ακόμα στην καριέρα σου:

«Δεν έχω σκοράρει αλλά μου αρέσει να παίζω ως καθαρόαιμος αμυντικός χαφ. Σε περίπτωση που βγω πιο μπροστά στο γήπεδο μπορεί να έρθει και το γκολ».

Για τον «Boss» Βιεϊρίνια σχολίασε:

«Τον αποκαλώ αρχηγό και Boss γιατί είναι ο άνθρωπος που με πλησίασε από την πρώτη στιγμή και με βοήθησε πάρα πολύ, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ήταν τραυματίας. Τον ήξερα από την Εθνική Πορτογαλίας και τώρα τον γνώρισα από κοντά».

Αναφορικά με την κούρσα του φετινού Πρωταθλήματος:

«Πιστεύω ότι θα το κατακτήσουμε. Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να πάρω το πρώτο Πρωτάθλημα της καριέρας μου».

Για την επιλογή του 24 ως τον αριθμό στην φανέλα:

«Είναι εξαιτίας των γενεθλίων μου, είναι η ημερομηνία γέννησης μου, στις 24 Μαϊού».

Πηγή: Metropolis 95,5 FM

Διαβάστε ακόμη...