«Στον ΠΑΟΚ χωρίς δεύτερη σκέψη!»

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ κινήθηκε αστραπιαία και έκλεισε άμεσα τον αντικαταστάτη του Γιούρι Φιλίποφ στον πάγκο του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
«Στον ΠΑΟΚ χωρίς δεύτερη σκέψη!»

Ο νέος τεχνικός των «ασπρόμαυρων» δεν είναι άλλος από τον Κώστα Δεληκώστα, με τον Θρακιώτη προπονητή να μιλά, εξηγώντας τον λόγο που τον έκανε να πει αμέσως το «ναι» στην πρόταση που του έγινε.

Επίσης, και στους τίτλους που επιθυμεί να κατακτήσει με τους «ασπρόμαυρους»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νέος τεχνκός του Δικέφαλου:

Για το αν η πρόταση του ΠΑΟΚ ήρθε απότομα και το αν είχαν γίνει συζητήσεις στο παρελθόν:

«Προχθές έγινε η πρώτη κρούση με τον ΠΑΟΚ, κατέβηκα από την Αλεξανδρούπολη και μέσα σε μία ώρα είχαμε συμφωνήσει. Συζητήσαμε με τον κύριο Τσαλόπουλο και τον κύριο Κατσαρή και τα βρήκαμε αμέσως σε όλα».

Αν θεωρεί ότι θα τον δυσκολέψει το γεγονός πως δεν επέλεξε ο ίδιος τους παίκτες του ρόστερ:

«Όχι κατά την γνώμη μου, έρχεσαι σε μία ομάδα πρέπει να λειτουργείς σαν αυτό το ρόστερ να είναι δική σου επιλογή. Δεν υπάρχει άλλοθι για αυτό».

Ένα σχόλιο για τους στόχους με τον ΠΑΟΚ:

«Ήρθα στον ΠΑΟΚ γιατί διεκδικεί το πρωτάθλημα και το κύπελλο μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι δύο κορυφαίες ομάδες τα τελευταία επτά χρόνια και είναι δέλεαρ το να κατακτήσεις τίτλους με μία τέτοια ομάδα».

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και για την σχέση του με τον πρώην προπονητή του Δικέφαλο και μέντορα του Ντανιέλε Ρίτσι:

«Εκτέλεσα την πρώτη μου θητεία στον ΠΑΟΚ το 2008 και ήρθε ή ώρα να επιστρέψω. Με τον Ντανιέλε έχουμε σχέση αλληλοσεβασμού είναι από τους πολύ καλούς μου φίλους, βέβαια η δουλεία είναι άλλο όταν πήγα στην Ιταλία για πρώτη φορά ήμουν μεταξύ προπονητή και πάικτη και με βοήθησε πολύ».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Ευελπιστούμε όπως και κάνει τα τελευταία χρόνια, να είναι εδώ να μας στηρίξει και στα εύκολα και στα δύσκολα και ελπίζουμε να έχουμε μόνο εύκολες καταστάσεις φέτος».

Διαβάστε ακόμη...