«Ο Ίνγκασον είναι βουνό»

Απο inpaok.com: Ο Αντώνης Μαυρέας θεωρεί ότι ο Ίνγκι Ίνγκασον μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του Βαρέλα, όσο αυτός λείψει (5-6 εβδομάδες) μετά την επέμβαση που έκανε.
Πηγή: inpaok.com
«Ο Ίνγκασον είναι βουνό»

Ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και αρχικά είπε: «Δε θα υπάρξει πρόβλημα με την απουσία του Βαρέλα, γιατί ο Ίνγκασον είναι... βουνό! Θα τον αντικαταστήσει επάξια και θα είναι φοβερό δίδυμο με τον Κρέσπο, όπως ήταν και ο Βαρέλα, γιατί ο Ίνγκασον είναι ικανότατος παίκτης, διεθνής, με καψούρα για να παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ».

Για τον Γιαννούλη είπε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει από αριστερός μπακ ο Γιαννούλης, είναι ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ και με την επιστροφή του Βιεϊρίνια, θα πρέπει να παραμείνει αριστερός μπακ και να παίξει πιο μπροστά ο αρχηγός, που το θέλει κιόλας. Ο Γιαννούλης είναι καταπληκτικός στη θέση του αριστερού μπακ και δεν αλλάζει... Θα είναι έγκλημα εάν το κάνει αυτό ο προπονητής».

Για τη σχολή ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ που έκανε φίλος του στον Καναδά είπε: «Ξεκινάει νέα σχολή ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ στο Μόντρεαλ του Καναδά, όπου ένας φίλος ο κ. Στεφανίδης έχει ανοίξει Ακαδημία συνεργαζόμενη με τον ΠΑΟΚ και πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι μας. Εκεί θα χτυπάει η καρδιά του ΠΑΟΚ στον Καναδά και θα βοηθήσω κι εγώ, όσο μπορώ...»

Διαβάστε ακόμη...