Ξένο αρχιδιαιτητή και μετά τον Περέιρα θέλουν FIFA και UEFA στην ΚΕΔ

Απο thessports.gr: Το τέλος της εποπτείας του ελληνικού ποδοσφαίρου από την FIFA και την UEFA στο τέλος της φετινής σεζόν, που ανακοίνωσε σε συνέντευξή του ο Ζόραν Λάκοβιτς, φέρνει αλλαγές στην ΚΕΔ.
Πηγή: thessports.gr
Ξένο αρχιδιαιτητή και μετά τον Περέιρα θέλουν FIFA και UEFA στην ΚΕΔ

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στον αθηναϊκό Τύπο, την σύνθεση της ΚΕΔ για την περίοδο 2020-2021 θα αποφασίσει, πιθανότατα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Η ελληνική ομοσπονδία να έχει ήδη ενημερωθεί από τις δύο διεθνείς Αρχές, που έχουν θέσει ως μοναδικό όριο να είναι ξένος ο αρχιδιαιτητής.

Θυμίζουμε πως η ΚΕΔ την τρέχουσα περίοδο αποτελείται από τρεις ξένους διαιτητές, τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα και τους Μαρίν και Λίντμπεργκ.

Τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνουν πως ο Πορτογάλος δύσκολα θα παραμείνει στην ηγεσία της ΚΕΔ, αφού δεν τυγχάνει καθολικής αποδοχής, ενώ περισσότερους υποστηρικτές δείχνει να έχει ο Ισπανός Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν.

Φυσικά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να ακολουθηθεί διαφορετικός δρόμος και, παρά τις οδηγίες από FIFA και UEFA, να επιλεγεί Έλληνας αρχιδιαιτητής.

Διαβάστε ακόμη...