Μεγάλο event με τη «σφραγίδα» του ΠΑΟΚ

Έρχεται το 1ο Event Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Βορείου Ελλάδος.
Πηγή: acpaok.gr
Μεγάλο event με τη «σφραγίδα» του ΠΑΟΚ

Υπό την επίβλεψη της τεχνικής συμβούλου του ΠΑΟΚ και κορυφαίας προπονήτριας και ολυμπιονίκη, Χριστίνας Θαλασσινίδου, θα πραγματοποιηθεί στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, την Κυριακή στις 20 Οκτωβρίου και ώρα 13:30, αμέσως μετά την «Γιορτή του Κολυμβητή», το 1ο Event Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Βορείου Ελλάδος.

Στην εκδήλωση που είναι μία μεγάλη γιορτή... για την Θεσσαλονίκη μας, και η οποία φιλοδοξεί να κάνει περισσότερο γνωστό το άθλημα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, θα υπάρξει επίδειξη σωματείων ενώ καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή κορίτσια και αγόρια από τεσσάρων ετών και άνω, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αυτό το υπέροχο άθλημα.

Στο 1ο Event Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, συμμετέχουν επίσης οι χορογράφοι, Σοφία Μάντη και Κώστας Καφαντάρης, οι οποίοι συνεργάζονται με τον ΠΑΟΚ καθώς και το προπονητικό τιμ του τμήματος.

Ο ΠΑΟΚ θέλοντας να δώσει κίνητρο στα παιδιά να συμμετέχουν στο τμήμα, προσφέρει έκπτωση 20% για το πρώτο εξάμηνο συνδρομής, σε όσα παιδιά εγγραφούν μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, δυνατότητα εγγραφής στο τμήμα θα υπάρχει και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Τηλέφωνα εγγραφών για το 1ο Event Καλλιτεχνικής Κολύμβησης:

Γραφεία Α.Σ. ΠΑΟΚ: 2310988000

Διαβάστε ακόμη...