Ο Σφιντέρσκι είναι… φωτιά!

Από inpaok.com:Άκρως αποτελεσματικός είναι στο ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν ο Κάρολ Σφιντέρσκι, που έχει αναπτύξει «ερωτική» σχέση
Πηγή: inpaok.com
Ο Σφιντέρσκι είναι… φωτιά!

με τα αντίπαλα δίχτυα, φιγουράροντας στην κορυφή των σκόρερ του ΠΑΟΚ με έξι γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Πολωνός φορ είναι... on fire και από πολύ νωρίς απειλεί την πιο παραγωγική, ως τώρα, σεζόν της καριέρας του, αυτή που του έδωσε ουσιαστικά την μεταγραφή στην Θεσσαλονίκη, των Γενάρη του 2019.

Τότε, ο Δικέφαλος επέλεξε να επενδύσει στο πρόσωπο του, λίγο αφότου αποχώρησε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με την Αλ Ιτιχάντ να καλύπτει την ρήτρα των δέκα εκατομμυρίων ευρώ που προβλεπόντουσαν στο συμβόλαιο του.

Ο Σφιντέρσκι μέχρι εκείνο το σημείο είχε πετύχει με την Γιαγκελόνια, εννέα γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο Πολωνίας, μετά από 18 συμμετοχές, στην πιο παραγωγική του, έστω και μίση, σεζόν με την φανέλα της ομάδας που τον ανέδειξε.

Μάλιστα, το ξεκίνημα της περσινής σεζόν δεν ήταν τόσο εντυπωσιακό, αφού μέχρι και την 13η αγωνιστική του πολωνικού πρωταθλήματος, είχε πετύχει μόλις δυο γκολ, αμφότερα στο παιχνίδι με την Άρκα Γντίνια, για την τέταρτη αγωνιστική, εν αντιθέσει με φέτος που έχει φτάσει τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα, μετά από μόλις έξι αγωνιστικές.

Συνολικά, η περσινή σεζόν ήταν μακράν η πιο παραγωγική του, ως τώρα, με τον Πολωνό φορ να «κλείνει» την χρονιά σε Γιανγκελόνια και ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας συνολικά 15 τέρματα (9 στην Πολωνία, έξι στον ΠΑΟΚ), σε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Φέτος ,μετά από μόλις 9 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει ήδη έξι γκολ και αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς, θεωρείται βέβαιο ότι θα καταγράψει νέο «ρεκόρ» καριέρας.

Διαβάστε ακόμη...