Αυτοί οι δυο παίκτες “γυάλισαν” στον ΠΑΟΚ! Πού παίζουν…

Από sfina.gr: Οι μεταγραφικές περίοδοι και κυρίως αυτή του χειμώνα, αρχίζει από από πολύ νωρίς για όλες τις ομάδες και στον ΠΑΟΚ ήδη ετοιμάζονται για να κινηθούν φτιάχνοντας ήδη τις «λίστες» τους με παίκτες που ξεχωρίζουν.
Πηγή: sfina.gr
Αυτοί οι δυο παίκτες “γυάλισαν” στον ΠΑΟΚ! Πού παίζουν…

Το τμήμα σκάουτινγκ του Δικεφάλου από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει ρίξει την προσοχή του σε συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών, παρακολουθώντας τους είτε δια ζώσης, είτε από μακριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της LIVE SPORT δυο είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει στην «σταχυολόγηση» τους τα στελέχη του τμήματος σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ και αγωνίζονται στην ίδια ομάδα. Οι Φάμπιο Στούρτζεον και Κάρλος Εντουάρντο της Ξάνθης είναι περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται στην λίστα «παρακολούθησης» του Δικεφάλου, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι στιγμής στην σεζόν. Ο 25χρονος Πορτογάλος εξτρέμ είναι δανεικός από την Φεϊρένσε μετράει ένα γκολ και τρεις ασίστ, ενώ ο 26χρονος Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος– που συνεργάστηκε την περασμένη διετία στην Μπράγκα με τον Αμπέλ Φερέιρα – έχει ήδη δυο γκολ στο ενεργητικό του.

Διαβάστε ακόμη...