Η μετάδοση του Κυπέλλου Ελλάδος!

Από thessports.gr: Στην Cosmote tv θα συνεχίσει να προβάλλεται ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδος και για την σεζόν 2019-20, όπως ανακοινώθηκε σχετικά από την ΕΠΟ.
Πηγή: thessports.gr
Η μετάδοση του Κυπέλλου Ελλάδος!

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από την ελληνική ομοσπονδία, η συμφωνία αφορά την μετάδοση του θεσμού από την φάση των «16», μέχρι και τον τελικό.

Αναλυτικότερα, από την σχετική ανακοίνωση:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να εξουσιοδοτήσει το Προεδρείο της Ε.Π.Ο. (Πρόεδρος, Αναπληρωτής Πρόεδρος, Α’ Αντιπρόεδρος, Β’ Αντιπρόεδρος, Ταμίας και Εκτελεστικός Γραμματέας), να διαβουλευθεί άμεσα το πλαίσιο του προτεινόμενου αναθεωρημένου οικονομικού σχεδίου της Ομοσπονδίας, προκειμένου να δρομολογήσει τις διαδικασίες τελικής κατάρτισής του και να υλοποιήσει τις απαραίτητες σχετικές ενέργειες. Η FIFA και η UEFA θα ενημερώνονται διαρκώς για τις αποφάσεις που θα λαμβάνονται.

Με ομόφωνη απόφαση της Ε.Ε. ο κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης αναλαμβάνει και πάλι την προεδρία της Επιτροπής Ασφάλειας και Γηπέδων, αντί του κ. Λεωνίδα Θωμαΐδη, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του προκειμένου να επιστρέψει ο κ. Κουπτσίδης στη θέση που εξαρχής κατείχε. Επίσης, με ομόφωνη απόφαση της Ε.Ε. ο κ. Παναγιώτης Δημητρίου ανέλαβε την προεδρία της Επιτροπής Διοργανώσεων. Οι προκάτοχοί τους κ.κ. Λεωνίδας Θωμαΐδης και Σταύρος Ψαρόπουλος αντίστοιχα παραμένουν μέλη των Επιτροπών τους.

Έγινε αποδεκτή, μετά από διενέργεια διαγωνισμού, η προσφορά της Cosmote TV, στην οποία παραχωρούνται τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2019-20 από τη φάση των «16» μέχρι και τον τελικό».

Διαβάστε ακόμη...